POBEDNICA RIJALITI PROGRAMA BRUTALNO IZGLEDA: Bila je deo ljubavne afere koja je postala broj jedan na Ostrvu
Foto: Profimedia

krade muška srca

POBEDNICA RIJALITI PROGRAMA BRUTALNO IZGLEDA: Bila je deo ljubavne afere koja je postala broj jedan na Ostrvu

Amber Gil je samo jedna od nekoliko poznatih osoba koje su povezane sa Džekom Grilišom

Objavljeno: 12:20h

Poznata Britanka, Amber Gil, bivša pobednica popularnog rijaliti programa "Ljubavno ostrvo" uspela je da podigne prašinu na Ostrvu, pošto je na svojoj Instagram priči objavila kako nikad nije bila sa Džekom Grilišom, te da ne želi da dobija pretnje smrću zbog toga.

Kako je istakla ova devojka, ona je zbog lažnih optužbi bila i životno ugrožena.

- Nikad nisam bila druga žena, niti ću to ikad biti. Osim toga, nikad ne bih upotrebila taj ponižavajući izraz "Druga žena", nismo mi samo trofeji za muškarce. Portpuni stranci mi u porukama pišu najpodlije i najstrašnije stvari, kažu da razaram porodice, a čak su mi pretili i smrću, zašto - napisala je Amber.

Ova ljubavna afera je u veoma kratkom roku postala broj jedan u Velikoj Britaniji, pogotovo nakon što je dugogodišnja devojka Džeka Griliša, Saša Etvud, dala ultimatum fudbaleru - ako ne prestane da se viđa s drugim devojkama, s njima je gotovo.

Amber je samo jedna od nekoliko poznatih osoba koje su povezane sa Grilišom, ali ona je još jednom rekla da su to sve samo laži.

- Ove priče su upropastile moje prave romanse, želite znati s kim zapravo izlazim? E pa sad to nikad niko neće saznati - besnela je Amber Gil.

Britanski "San" je prvi objavio detalje ove romanse na relaciji Griliš - Amber, međutim, devojka je postala razočarana kada je shvatila da ona nije jedina, čak je htela da kontaktira i ostale devojke, kako bi raspravile situaciju. Pogotovo Emili Atak, glumici koja je očarala Džekovo srce.

Kako Emili tvrdi, ona je Džeka upoznala preko "dejting" aplikacije i stupili su u novu romansu, misleći da je raskristio sa svojom ljubavi iz detinjstva, Sašom Etvud.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.