Šta ne smete da uradite Rondi Rouzi tokom poljupca i još 10 činjenica o njoj (FOTO) (VIDEO)

OVO SIGURNO NISTE ZNALI

Šta ne smete da uradite Rondi Rouzi tokom poljupca i još 10 činjenica o njoj (FOTO) (VIDEO)

Iako je planetarno popularna i svoje ime upisala u istoriju borilačkih veština prosto je neverovatno da se tako malo stvari zna o njoj
Objavljeno: 13:36h

Bez svake sumnje Ronda Rouzi je najbolja žena borac u istoriji MMA, a verovatno i u istoriji borilačkih sportova. UFC bantam šampionka melje svoje protivnice u ringu o čemu svedoči i činjenica da je poslednje tri borbe ukupno dobila za minut i 4 sekunde provedene u ringu. Ova fajterka je uradila nešto što nijedna žena na svetu nije! (FOTO)

Beta
Međutim, ma koliko ona sada već postala globalni brend i popularna širom sveta nakon pojavljivanja u filmskim blokbasterima "Plaćenici 3" i "Paklene ulice 7" postoji veliki broj stvari koje ljudi ne znaju o njoj, a mi ćemo vam otkriti. Ko je uspeo da je ukroti? Najbolja žena borac na svetu ima novog dečka! (FOTO) (VIDEO) 11. Kao klinka bila je zaljubljena u Vegetu. Ne, nije u pitanju poznati začin nego crtani lik iz serijala "Zmajeva kugla".
Printscreen/Youtube/TheGreenQuality6th
10. Savet za nekoga ko hoće da je osvoji - Nikada ne dozvoli da vam se zubi sudare tokom poljupca. To najviše mrzi, a ti si već bivši.
9. Njen nadimak je "Raudi" odnosno Razbijačica, a preuzet je od preminule zvezde američkog rvanja Rodija Pajpera koji joj je lično, za vreme života, dozvolio da ga koristi.
8. Njena majka En-Marija De Mars sve njene momke zove "Bob" i svakom doda broj posle imena da bi znala redosled, a jedini način da ga zove po imenu je da oženi njenu ćerku.

A photo posted by rondarousey (@rondarousey) on

najviše se plaši posekotine od papira
Sve njene protivnice prave istu grešku, ali ne za vreme borbe, već pre ulaska u oktagon
Bila je veliki fan Džastina Bibera sve dok nadmena tinejdž zvezda nije odbila da se fotografiše sa njenom mlađom sestrom
AP/Evan Agostini
Od 12 trijumfa u ringu 9 je dobila polugom na lakat, a to ju je naučila majka koja je i sama bila džudo šampionka
rodi sa govornim problemom i bila je nema sve do 4. godine
Njen humanitarni rad se zasniva na pomoći organizacijama koje se bave zaštitom velikih mačaka poput tigrova, jaguara i lavova.

A video posted by rondarousey (@rondarousey) on

Njen otac je izvršio samoubistvo kada je ona imala 8 godina

A photo posted by rondarousey (@rondarousey) on


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.