VRELINA SA PLAŽE U SPLITU SE PRENELA NA INSTAGRAM: Tange hrvatske navijačice su sve tanje, opet TOPI pozama (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/knolldoll

zaludela pratioce

VRELINA SA PLAŽE U SPLITU SE PRENELA NA INSTAGRAM: Tange hrvatske navijačice su sve tanje, opet TOPI pozama (FOTO)

- Drago leto, volim te - napisala je u opisu fotografije, koja je za manje od jednog dana dobila više od 22 hiljade lajkova

Objavljeno:

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knol godišnji odmor provodi u Splitu. Na Instagramu je objavila fotografiju s plaže. Dok oko nje prolaze šetači Ivana se nasmejana okrenula kameri pokazavši pozadinu u tangama.

- Drago leto, volim te - napisala je ispod fotografije, koja je za manje od jednog dana dobila više od 22 hiljade lajkova.

Ivana uživa sve veću popularnost i prošle godine u intervju je priznala kako nije znala da će se stvari odvijati u tom smeru.

- Na početku nisam mislila da će to biti tako, ali evo sad kako to traje već neko duže vreme, navikla sam se. Većinom to budu slatki, pozitivni pozdravi i fotkanje s obožavateljima - rekla nam je tada.

Ivana je rođena u Nemačkoj, a odrasla u Hercegovini. U Zagreb je stigla na studije te je manje poznato da je ova mlada lepotica magistar grafičke tehnologije, a svojevremeno se takmičila i za Mis Hrvatske, a nakon fudbalskog prvenstva je predstavila liniju svojih kupaćih kostima CROkini.

U nastavku pogledajte još slika Ivane Knol.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.