Čekaju ga crveni tepih i bina: Novak Đoković dodeljuje MTV nagrade!

najbolji s najboljima

Čekaju ga crveni tepih i bina: Novak Đoković dodeljuje MTV nagrade!

Prvi teniser sveta biće jedan od promotera na dodeli MTV EMA nagrada u Milanu
Objavljeno: 10:21h

Legendarni srpski teniser Novak Đoković u nedelju veče, 25. oktobra, biće jedan od prezentera MTV EMA nagrada na spektakularnoj dodeli koja se održava u Mediolanum Forum dvorani u Milanu. Popularni Nole, najbolji teniser na svetu, prošetaće crvenim tepihom pre početka dodele evropskih MTV priznanja, a potom će pratiti i tradicionalno najluđu i najbolju muzičku ceremoniju na starom kontinentu. Ali, Novak Đoković će tokom večeri imati i specijalnu ulogu! Njemu je pripala čast da otkrije dobitnika i uruči jednu od MTV EMA nagrada čime je postao član odabranog, elitnog sveta pop kulture.

Naime, osim Novaka, ulogu prezentera nagrada u nedelju veče imaće i Charli XCX, britanski reper Tinie Tempah i manekenka Hailey Baldwin, kao i ranije najavljeni producent Mark Ronson, glumice Ashley Benson i Shay Mitchell, ženski bend Fifth Harmony i holandski DJ i producent Martin Garrix. U Milanu će nastupiti brojne svetske muzičke zvezde, među kojima su Justin Bieber, Pharrell Williams, Ed Sheeran & Rudimental, Ellie Goulding, Jason Derulo, twenty one pilots, Martin Garrix, Afrojack, Tori Kelly, James Bay, Jess Glynne, Macklemore & Ryan Lewis i Andrea Bocelli.
Fonet/Džastin Biber
Prvi put ove godine biće dodeljena i nagrada MTV Video Vizionari, a ona će otići u ruke članovima kultnog sastava Duran Duran! (Espreso.co.rs/Izvor: mtv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.