ZANIMLJIVE ŽIVOTNE PRIČE: Vimbldon je uveliko u toku, a teniserke imaju lepu podršku svojih momaka i muževa (FOTO)
Foto: EPA/Tennis Australia/Fiona Hamilton

SRCE NA TEREN

ZANIMLJIVE ŽIVOTNE PRIČE: Vimbldon je uveliko u toku, a teniserke imaju lepu podršku svojih momaka i muževa (FOTO)

Svitolina i Monfis miljenici su fanova širom sveta

Objavljeno: 12:14h

U Londonu je u toku najpoznatiji svetski teniski turnir Vimbldon. Mnoge teniserke i teniseri nadaju se tituli, a sa tribina će ih bodriti njihovi zgodni momci i muževi.

Postoji dosta slučajeva gde se u vezi ili braku nalaze osobe koje se bave istim sportom. Kada je reč o tenisu u poslednje vreme najzanimljivija je priča o Elini Svitolini i Gaelu Monfisu.

Teniske zvezde zajedno su od 2019. i postali su miljenici fanova širom sveta. Francuz je trenutnoo 14. na svietu, dok je Ukrajinka na poziciji broj pet, a par svoje fanove često oduševljava zajedničkim fotografijama na Instagramu.

Spremni su i za venčanje nakon što su se nedavno verili. Naravno i ovu vest objavili su na društvenim mrežama uz fotografiju Eline koja je pokazala prsten.

- Rekla je 'da'. Gospođa Monfils - napisao je Gael uz objavu.

Stanislas Vavrinka preboleo je svoju staru ljubav Donu Vekić i posvetio se novoj vezu sa još jednom teniserkom. Švajcarac ove godine ne nastupa na Vimbldonu, ali veruje se da će ipak doći u London kako bi sa tribina bodrio svoju novu devojku Garbinje Muguruzu.

Ons Žabur stigla je ove sezone do najboljeg plasmana u karijeri. Kada nije na terenu, Ons provodi vrieme sa svojim suprugom Karimom, sa kojim je u braku već četiri godine.

Karim je prvak u mačevanju i diplomirao je psihologiju.

Interesantna životna priča stiže nam iz Česke, a reč je o životu Karoline Pliškove. Češka teniserka upoznala je svog supruga Mihala dok su oboje bili na žurci u klubu 2015. godine. On je tada radio kao prezenter na češkoj televiziji, a upoznali su se kada je on od nje tražio autogram. Ubrzo su razmenili i brojeve telefona.

Zabavljali su se sve do 2017. godine kada je Hrdlička odlučio da zaprosi poznatu teniserku. Dve dodine kasnije ljubav je krunisana brakom kada su se venčali u Mone Karlu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.