ON JE ANA IVANOVIĆ ATP TURA: Bugarin prestaje da zavodi bogate strankinje, OŽENIĆE lepu milijarderku LOLITU! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram, Starsport©

ona je ta

ON JE ANA IVANOVIĆ ATP TURA: Bugarin prestaje da zavodi bogate strankinje, OŽENIĆE lepu milijarderku LOLITU! (FOTO)

Poput srpske teniserke Ane Ivanović, imao je brojne veze sa takođe poznatim i bogatim ličnostima, ali nijedna nije bila njegova sunarodnica

Objavljeno: 17:36h

Bugarski teniser Grigor Dimitrov poznat je kao jedan od najvećih zavodnika među teniserima. Poput srpske teniserke Ane Ivanović, imao je brojne veze sa takođe poznatim i bogatim ličnostima, ali nijedna nije bila njegova sunarodnica.

Dimitrov je svojevremeno imao veze sa pevačicom Nikol Šerzinger, pa ruskom teniserkom Marijom Šarapovom, ali sada je na pragu da oženi Lolitu Osmanovu, koja se pohvalila veridbenim prstenom i koja dolazi iz jako bogate porodice.

Prošle godine su novinari uočili da pokraj Bugarina na tribinama tokom turnira u Beču sedi devojka, za koju su kasnije ustanovili da je 25-godišnja ćerka ruskog biznismena i oligarha Eldara Osmanova, koji je suvlasnik holdinga kompanije "Mežregionsojenergo".

Lolita je izvršna direktorka Lakšuri Internešnal Magazina, a nekada je bila kratkotrajno udata za Gaspara Avdoljana. Venčali su se u LA Dolbi Teatru, gde se održava dodela filmskih Oskara, a ceremonija je koštala 10 miliomna dolara.

Da Dimitrov zaista planira da oženi ovu devojku, najbolje pokazuje da ju je sa sobom odveo kod kuće u Bugarsku, nakon čega je otputovao u Švajcarsku gde će ove sedmice igrati na ATP turniru iz serije 250 na šljaci u Ženevi.

Ispod pogledajte još slika lepe Lolite.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.