To je humanost: Legendarni Geri Nevil ustupa beskućnicima svoju zgradu zbog zime! (FOTO)

ČINI za njih VIŠE NEGO DRŽAVA

To je humanost: Legendarni Geri Nevil ustupa beskućnicima svoju zgradu zbog zime! (FOTO)

Objavljeno:

Bivši igrač Mančester junajteda, Geri Nevil, oduševio je svetske medije kada se pojavila informacija da je odlučio da ustupi beskućnicima da prezime u njegovoj zgradi. Nevil je zajedno sa Rajanom Gigsom rešio da kupi zgradu u Mančesteru, te da od nje napravi hotel, ali kako radovi neće biti završeni do februara, setio se da nekome treba mesto gde će moći da izdrži hladnu zimu.

U Engleskoj je trenutno preko 700.000 napuštenih objekata u kojima bi moglo da se smesti skoro 2 miliona ljudi. Nevilov i Gigsov "hotel" se nalazi u samom srcu Mančestera, u ulici Norfolk broj 4, a gde će svi ti beskućnici otići kada budu radovi u "punoj snazi", još uvek se ne zna.
Vesli Hol, glavni čovek humanitarne organizacije "Mančesterski anđeli" nije krio oduševljenje kada je dobio poziv od Nevila. - Tresem se i plačem od sreće, jer sam se upravo čuo sa Gerijem Nevilom koji nas je pustio da ostanemo nekoliko meseci kod njega - naveo je Hol.
Ta zgrada će jednog dana postati hotel sa 35 soba, sa restoranom, teretanom i spa centrom, a do tada će poslužiti kao utočište za one koji nemaju svoj dom. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.