Ronaldo ulazi u Holivud: Fudbaler Reala dobija 23 miliona da (ne)bi glumio u filmu! (FOTO)

MNOGO SU DVE FACE NA EKRANU

Ronaldo ulazi u Holivud: Fudbaler Reala dobija 23 miliona da (ne)bi glumio u filmu! (FOTO)

Od obećane uloge slavnom fudbaleru neće biti ništa kako ne bi "zasenio" holivudsku zvezdu, Čeninga Tejtuma
Objavljeno: 18:34h

Zvezda Real Madrida i portugalske reprezentacije, Kristijano Ronaldo, dokazao je da je faca i van terena, a umalo da se to desi na filmskom platnu. Ronaldo i jedna od najlepših manekenki sveta na tajnom projektu: Fantastična je! (FOTO) (VIDEO) Naime, film "Manipulator", slavnog reditelja Martina Skorsezea, pored Čeninga Tejtuma, koji je glavni lik, trebalo je da se pojavi i Kristijano, ali je došlo do promene plana.

Producenti su odlučili da Portugalac ipak ne bude u filmu, jer bi "skinuo" pažnju sa glavnog glumca, odnosno potpuno bi zasenio Čeninga, zbog čega će Ronaldo dobiti odšetu od 23 miliona! Zbog te uloge igrač Reala je kupio luksuzan stan na Menhetnu, koji je poslužio kao inspiracija za film "50 nijansi sive".
Ono što je neverovatno jeste da će zvezda madridskog kluba za nepojavljivanje dobiti više novca nego glumci poput Hjua Džekmena (23 miliona), Džulije Roberts (20 miliona) ili Breda Pita (16 miliona), koje viđamo u nekim najvećim holivudskim hitovima. (Espreso.co.rs/vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.