ŽENA FUDBALERA SKROZ GOLA U SNEGU: Tamara nije odolela novom izazovu koji je zaludeo svet! A izgleda BOMBASTIČNO!
Foto: Printscreen/Instagram/tamara_gorro

za nju to nije ništa čudno

ŽENA FUDBALERA SKROZ GOLA U SNEGU: Tamara nije odolela novom izazovu koji je zaludeo svet! A izgleda BOMBASTIČNO!

Argentinac se može pohvaliti da ima jednu od najatraktivnijih supruga

Objavljeno:

U poslednjih nekoliko dana u svetu je krenula nova serija izazova među poznatim i nepoznatim ljudima na društvenim mrežama, a to je da potpuno goli izađu na sneg i tako se fotografišu i objave na društvenim mrežama.

Ovaj trend ili "čelendž" je odmah postao popularan na španskom govornom području i poslednja koja je učestvovala u njemu je supruga bivšeg igrača Real Madrida, Ezekijela Garaja.

Tamara Goro koja svojim izgledom svakako, bila gola ili obučena, privlači pažnju i pleni, je jedna u nizu devojaka koje su obnažene ušle u sneg i tako se slikale.

Naravno, slika je urađena tako da joj se "strateški" ne vide intimni delovi tela, ali je svakako privukla veliku pažnju javnosti, što ona, što njena savršeno isklesana guza.

- Ni hladnoća ne može da mi odoli - napisala je Tamara uz priloženu fotografiju.

Inače, ona je neko ko se ne libi da se skida i to objavljuje, bilo da je u pitanju neko provokativno fotogafisanje za časopise i magazine, ili da je reč o "privatnim uradcima" što sve možete da vidite na fotografijama ispod.

- Gola sam zato što to želim. Gola sam zato što ne povređujem nikoga. Gola sam zato što sam slobodna - poručila je Tamara jednom prilikom kad su je pitali o njenim obnaženim fotografijama.

Ona i Ezekijel, koji je trenutno bez kluba, su zajedno celu deceniju, od čega su u braku poslednjih 8 godina.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.