PLANETA JE GORELA ZBOG NJIHOVIH GOLIH I EKSPLICITNIH FOTKI: Sad je ispričao zašto se snimao sa se*si sportistkinjom
Foto: Printscreen/Instagram/paigevanzant

to im je donelo svetsku slavu

PLANETA JE GORELA ZBOG NJIHOVIH GOLIH I EKSPLICITNIH FOTKI: Sad je ispričao zašto se snimao sa se*si sportistkinjom

Serijal fotografija koje su preplavile internet tokom "lokdauna" u prvom talasu pandemije koronavirusa

Objavljeno: 12:24h

Ostin Vanderford je poznat MMA borac sa respektabilnom karijerom, ali čini se da je veću popularnost stekao zbog toga što je oženjen sa jednom od najlepših MMA borkinja, Pejdž van Zant, i provokativnim fotografijama koje s njom objavljuje na društvenim mrežama, nego po svojim rezultatima.

Zvezda Belatora se često sa svojom dragom fotografiše na razne načine, a te slike privlače pažnju svetske javnosti, posebno kada se slikaju bez ikakve odeće na sebi.

Takav jedan serijal fotografija su imali pre nekoliko meseci, tokom "lokdauna" u prvom talasu pandemije koronavirusa. On i njegova supruga su tada pozirali jedno drugom goli na brojne kreativne načine.

Sada je Vanderford odlučio i da otkrije kako su došli na ideju da se tako fotografišu i potom objave te slike koje su brzo postale popularne na internetu.

- To se samo svodi na nju i mene, objavljujemo ono što želimo da objavimo i zaista ne brinemo previše i ne pridajemo pažnju šta drugi misle - rekao je Vanderford nedavno za "MMA Džanki Radio".

- Zabavljali smo se, posebno u karantinu praveći gole fotografije i ostalo. Bilo nam je zabavno i nešto što smo želeli, pa smo i to i uradili. Nije to bilo zbog bilo kog zahteva. Jednostavno smo to smislili jednog dana, i iskreno, mislim da sam trčao po kući go, radio sam zgibove ili tako nekako, i ideja je nekako pala na pamet i uradili smo to.

Čini se da pratioci para Vanderford-Van Zant uživaju u takvom sadržaju, a čini se da to ne smeta njegovoj porodici. 30-godišnji borac kaže da njegova porodica podržava njegov "rad" na drušvenim mrežama, pa ih takve slike ne iznenađuju.

- Da, naša porodica nas podržava, i znaju da smo zabavni ljudi i poznaju naše ličnosti više od bilo koga drugog - objasnio je Vanderford.

- Dakle, ono što bi moglo biti iznenađenje za spoljni svet nije iznenađenje za našu porodicu jer nas poznaju i znaju koje su naše istinske ličnosti, a koje nisu.

- Samo se zabavljamo. Takva je naša porodica. Dobro se zabavljamo, pa uživamo da se vratimo kući i budemo sa porodicom i odvojimo se od tog sveta i samo budemo s porodicom - objasnio je Vanderford.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.