ČAK 30 PUTA JE ODBILA SLAVNOG HRVATA: Zbog nje je postao zavisnik! Na kraju je popustila i dala mu sve! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/raquel_mauri

sada su u braku

ČAK 30 PUTA JE ODBILA SLAVNOG HRVATA: Zbog nje je postao zavisnik! Na kraju je popustila i dala mu sve! (FOTO)

Kod njega se pokazala u praksi ona narodna "Ne osvaja lep, nego uporan"

Objavljeno: 14:33h

Davne 2011. godine je Ivan Rakitić iz Šalkea stigao u Sevilju. Hladni Gelzenkirhen je zamenio daleko prijatnijom, mediteranskom klimom, a u gradu u kom i danas živi mu se desila velika ljubav.

Mesecima je obigravao oko Rakel Mauri, devojke koja je radila u jednom kafiću u gradu. Zbog nje je postao zavisnik od kofeina, ali i napornih treninga, kako bi što pre ušao u startnu postavu.

Ljubav ga je inspirisala, a sa prelepom Rakel danas ima dvoje dece i savršen brak. Letos se vratio u Sevilju, gde ponovo igra fudbal i živi sa porodicom.

- Ne znam kako to da vam objasnim. Jednostavno, nekada sretnete osobu zbog koje vam se pojave drugačija osećanja. Kada god sam je video, u meni je eksplodirala bomba - rekao je iskusni hrvatski vezista.

On je atraktivnu Špankinju primetio u kafiću u kom je radila i zbog čestih poseta je počeo da pije više kafe nego što bi profesionalni fudbaler trebalo.

- Bilo je ludo, pio sam mnogo kafe zbog nje. Sećam se da sam je 20 ili 30 puta pitao da izađemo pre nego što je pristala. Ja sam bio nov u gradu, nisam znao španski i teško smo se razumeli. Njoj je bilo zabavno, govorila je da je ona Džejn, a ja Tarzan, jer ne možemo da komuniciramo - uz osmeh priča fudbaler Sevilje.

Danas kada pogleda iza sebe, Ivan Rakitić smatra da je njegova supruga bila oprezna.

- Možda je mislila da neću biti dobar, da se neću snaći u Sevilji i da će me brzo prodati negde. Jedan deo moje motivacije je bio baziran na tome. Želeo sam da treniram što bolje, kako bih igrao i zaslužio mesto. Ako bih ostao u timu, imao bih veće šanse da budem sa njom. Na kraju je pristala da odemo na večeru, posle sedam meseci - zaključuje Rakitić.

Ivan sada ponovo nosi dres Sevilje, tima u kom je bio i kada je upoznao Rakel. U međuvremenu je imao veoma uspešan period u Barseloni, a deluje da će u Sevilji završiti karijeru.

A kada vidite njene slike biće vam jasno zašto je Hrvat bio toliko uporan.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.