ITALIJA BRUJI ZBOG KONTROVERZNE FOTKE MLADOG IGRAČA S ATRAKTIVNOM MAJKOM: A problem nije u tome što je go do pojasa
Foto: Printscreen/Instagram

izazvali gnev

ITALIJA BRUJI ZBOG KONTROVERZNE FOTKE MLADOG IGRAČA S ATRAKTIVNOM MAJKOM: A problem nije u tome što je go do pojasa

Ljuti su kako navijači Rome, tako i čelnici kluba

Objavljeno: 10:10h

Fotografija koju je majka Nikole Zaniola, Frančeska Kosta, objavila na Instagramu izazvala je ogromnu buru na Apeninima.

Pre nego je objavljena fotografija, fudbaler je otkrio da je raskinuo sa devojkom Sarom Skarapanti, koja nosi njegovo dete, te da je ušao u vezu s 12-godina starijom rumunskom manekenkom Madalinom Geneom, mada je ona to sve demantovala.

Nikolo Zaniolo
foto: EPA

Vezista Rome već duže vremena ne igra zbog dve uzastopne teške povrede, ali je uprkos neigranju u centru pažnje, kako zbog rumunske manekenke, tako i mame Frančeske, o kojoj mediji u Italiji takođe dosta pišu.

Atraktivna gospođa, koju mnogi nazivaju najpoželjnijom majkom fudbalera, je u novogodišnjoj noći podelila kontroverznu fotografiju. Na njoj se vidi kako njih dvoje plešu tango, dok on je on go do pojasa, ali nije to problem, već je problem što u jednom trenutku oni izvode okret i on je drži oslanjajući se samo na jednu nogu, i to onu povređenu.

Nikolo Zaniolo, Frančeska Kosta
foto: Printscreen/Instagram

Fotografija je izazvala bes kod navijača Rome, a celu situaciju je, javlja "Korijere delo Sport", i klub shvatio veoma negativno. Čak su i uzeli u razmatranje produžetak ugovora s igračem, koji je 2020. godine pretrpeo dve ozbiljne povrede kolena.

Poslednju je zadobio u septembru u susretu Lige nacija između njegove Italije i Holandije. Njegov povratak očekuje se u martu ove godine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.