TATA JOJ JE BIO ČUVENI "ČILEANAC" I AUTOR JEDNOG OD NAJKOMIČNIJIH AUTOGOLOVA IKAD: A ona je postala pravi slatkiš!
Foto: Printscreen/Instagram/evapiplica

a zna i da uživa u životu

TATA JOJ JE BIO ČUVENI "ČILEANAC" I AUTOR JEDNOG OD NAJKOMIČNIJIH AUTOGOLOVA IKAD: A ona je postala pravi slatkiš!

Naslednica slavnog bosansko-hercegovačkog golmana osvaja sve svojim izgledom

Objavljeno:

Mnoge ćerke nekadašnjih slavnih fudbalera i legendi kada odrastu privlače pažnju javnosti svojom lepotom, izgledom, ponašanjem ili nekim uspehom, pa ništa drugačije nije ni sa naslednicom čuvenog nekadašnjeg jugoslovenskog i bosansko-hercegovačkog golmana Tomislava Piplice.

Piplica je sigurno dobro poznat ljubiteljima fudbala na Balkanu pre svega po svojoj dugotrajnoj karijeri u Bundesligi koja je trajala više od jedne decenije, a pamtimo ga i po najkomičnijem autogolu jednog golmana.

Pre 20-ak godina Piplica je glavom kao golman Energi Kotbusa neoprezno zatresao vlastitu mrežu protiv Borusije Menhegladbah.

Nekoliko godina kasnije objašnjavao je taj gol, a u njegovom društvu je bila i simptična devojčica koja se šalila s vlastitim ocem. To je bila njegova ćerka.

Eva Karamela je u međuvremenu odrasla. Ima 23 godine i kao što se može videti na njenom profilu na Instagramu traži način da uživa u životu.

Inače, Piplica je bio i član čuvene ekipe "Čileanaca" odnosno, bio je rezervni golman u omladinskoj reprezentaciji Jugoslavije koja je predvođena Šukerom, Mijatovićem, Bobanom, Prosinečkim, Petrićem i drugima postala šampion sveta za igrače do 20 godina 1987.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.