HRVAT SMUVAO KONTROVERZNU GLUMICU: Bivši joj držao p**no sajt, ona se slika gola! Teniser joj nije odoleo! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/vanessasierra

stvarno je bomba

HRVAT SMUVAO KONTROVERZNU GLUMICU: Bivši joj držao p**no sajt, ona se slika gola! Teniser joj nije odoleo! (FOTO)

Tenis je prestao da ga zanima, ali zato lepe, zgodne i kontroverzne žene su mu glavna preokupacija

Objavljeno:

Bernarda Tomića proglasili su lošim dečkom tenisa zbog neprestanih kontroverzi tokom karijere, a neki bi rekli da je čak gori od svog sunarodnika i dobrog prijatelja Nika Kirjosa.

Australijanca često gledamo bezvoljnog na teniskim terenima, nekada namerno gubi mečeve i priznao je već da je to za njega samo posao i da se uopšte ne zamara rezultatima.

foto: Printscreen/Instagram/vanessasierra

Ali kada mu se već tenis ne igra, posvećen je drugim životnim zadovoljstvima, kao što su lepe i zgodne žene. Tako je potvrdio je da je u vezi sa glumicom Vanesom Sierom.

Tomić je i ranije bio u vezama sa poznatim devojkama u Australiji, pa ostaje da vidimo koliko će potrajati njegova avantura sa atraktivnom glumicom, koja je i sama kontroverzna, pa je tako pre Tomića bila sa čovekom koji je imao internet sajt s filmovima za odrasle.

Tomić je inače 2008. godine sa samo 19 godina bio 27. na ATP listi i smatrao se jednim od najvećih talenata u ovom sportu. Uspeo je doći do 17. mesta na ATP listi, a onda naprosto počeo da pada... Zbog nesportskog ponašanja je izgubio brojne sponzore, a između ostalih kontroverzi vredi istaći onu kada je tokom intervjua ostavio djevojku ili nedavno kada je slagao da je imao koronavirus samo kako bi bio pošteđen napora u teniskim mečevima i kako bi privukao pažnju javnosti i medija.

Tomićevi koreni su iz BiH, jer mu je otac Hrvat Ivica rođen u selu Husinu kod Tuzle, dok je majka Adisa u Brčkom. Čitava porodica preselila se u Kvinslend u Australiju kada je Bernard imao tri godine.

A ispod pogledajte još neke "zanimljive" fotografije njegove nove devojke.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.