ČASTILA NAS GOLOM FOTKOM I PORUČILA "LOŠA SAM KU*KA": U UFC-u se nije proslavila, a sad ulazi u najkrvaviji sport!
Foto: Printscreen/Instagram/paigevanzant

da ti pamet stane

ČASTILA NAS GOLOM FOTKOM I PORUČILA "LOŠA SAM KU*KA": U UFC-u se nije proslavila, a sad ulazi u najkrvaviji sport!

Nekadašnja najseksi UFC borkinja promenila je organizaciju, ali i sport

Objavljeno: 09:51h

Pejdž Van Zant, nekadašnja MMA borkinja u UFC-u, debitovaće u boksu bez rukavica (bare knuckle) 5. februara sledeće godine protiv Britejn Hart. Ubrzo nakon što je 'pao' službeni dogovor jedna od najzgodnijih i najlepših borkinja na svetu odlučila je da počasti svoje fanove golišavom fotografijom.

Van Zant je ovog vikenda prisustvovala BKFC 14 događaju, a u ring je ušla nakon što ju je prozvala naredna protivnica koja je samo koji trenutak pre toga pobedila suparnicu u svojem debiju u ovom 'krvavom' sportu.

Pojavljivanje Pejdž na toj priredbi verovatno je bila uvertira za njen debi pošto je sada "šou" najvažniji deo sporta pa su u sklopu nje odmah i usmeno dogovorile borbu, a stigle su da odrade i suočavanje.

Biće to prvi nastup Van Zant u 'bare knuckleu', a za taj sport se odlučila jer se 'htela testirati negde gde će moći biti čistokrvna borkinja', ali isto tako je naglasila kako je od BKFC-a dobila priliku da učestvuje u radu organizacije na više nivoa.

Njena protivnica inače je bokserka, koja se nije najbolje snašla u svom primarnom sportu (po četiri pobede i poraza te čak tri remija), baš kao i Pejdž u UFC-u. imala je debi u bare knuckleu kakav je samo mogla da poželi, a njime je osigurala i atraktivnu borbu protiv Pejdž u već drugom nastupu.

Ubrzo nakon službene objave dogovorene borbe, američka borkinja nije sve ostavila samo na 'dosadnoj objavi' pa je počastila svoje fanove golišavom fotografijom uz maštovit opis:

- Moje usne su vatreno oružje, moj osmeh je okidač, a moji poljupci su meci. Smatrajte me ubicom - napisala je Van Zant, a pitanje je koliko će ljudi uopšte primetiti tekst pored takve fotografije.

A ispod možete videti još neke njene provokacije na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.