ŽENA FUDBALERA OBJAVILA SLIKU BEZ ŠMINKE: Drukčija je od drugih! Ne objavljuje golišave slike, pa čak ni u bikiniju
Foto: Printscreen/Instagram/izabelandrijanic

mnoge oduševljava

ŽENA FUDBALERA OBJAVILA SLIKU BEZ ŠMINKE: Drukčija je od drugih! Ne objavljuje golišave slike, pa čak ni u bikiniju

Za razliku od brojnih drugih žena poznatih sportista Izabela ne smatra da joj je potreban provokativan sadržaj na društvenim mrežama

Objavljeno:

Supruga fudbalera Matea Kovačića, Izabela, na Instagramu je objavila snimak iz salona za lepote na kome se vidi da nema ni trunke šminke.

Izabel neretko na svojim "storijima" objavljuje fotke iz stvarnog života. Uz video je kratko napisala: "Brini o sebi".

foto: Printscreen/Instagram/izabelandrijanic

Mateo i izabel su nedavno postali roditelji malog dečaka Ivana. Izabel je sve otkrila na svom Instagramu na kom je objavila nekoliko snimaka balona, dekoracija i torte koji su je dočekali nakon porođaja. Sve je bilo u zeleno-belim nijansama, a na zidu je bio i veliki natpis: "Dobrodošao, Ivane".

Poznati hrvatski par već neko vreme živi u Londonu gde Mateo igra za Čelsi, ali Izabel je odlučila kako će sina roditi u Zagrebu gde živi cela njihova porodica koja će im sigurno na samom početku biti pri ruci i od pomoći.

Sredinom juna Kovačići su proslavili treću godišnjicu braka, a njihova ljubav počela je pre deset godina. U istoj crkvi u kojoj su izrekli svoje sudbonosno ''da'' Mateo i Izabel su se i upoznali.

Inače, za razliku od brojnih žena fudbalera i trendova koji vladaju danas, kod Izabele na Instagram profilu ne mogu se pronaći čak ni pristojne fotke u bikiniju, a kamoli neke provokativne i golišave.

Ujedno bavi se i privatnim biznisom i ne želi da sebi na taj način diže popularnost, a da to negativno utiče na njen posao.

I sama je dokaz da i bez golotinje i objavljivanja nekog škakljivog sadržaja može da se istakne lepota i sve čari ženskog tela.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.