ŽENA PREVARILA SKOTIJA PIPENA SA NBA KOŠARKAŠEM: "Ekstremna MILF" među NBA suprugama priznala aferu sa zavodnikom!
Foto: Printscreen/Instagram/larsapippen

rođena da vara

ŽENA PREVARILA SKOTIJA PIPENA SA NBA KOŠARKAŠEM: "Ekstremna MILF" među NBA suprugama priznala aferu sa zavodnikom!

O njenim aferama je često brujala američka javnost, vernost joj nije jača strana i zbog toga je pukao brak koji je trajao 21 godinu

Objavljeno:

Larsa Pipen (45) bivša supruga NBA legende Skotija Pipena, otkrila je kako je imala aferu sa košarkašem Klivlenda Tristanom Thompsonom.

Larsa nije bila verna NBA legendi i to dobro znaju svi koji prate "žutu štampu" u SAD. Konstantno ga je varala sa više muškaraca, a sada je javno priznala da je bila i sa centrom Kavalirsa, i to pre nego je on ušao u vezu sa Kloi Kardašijan.

Tristan Tompson sa Kloi Kardašijan
Tristan Tompson sa Kloi Kardašijanfoto: Printscreen Instagram

- Viđala sam se sa Tristanom pre Kloi. Pre nego su Kloi ili iko od njih znali za njega - otkrila je Larsa i nastavila je:

- Dolazio je u Los Anđeles, dovela sam ga na zabavu kod Kim (Kardašijan) i upoznala ga sa njima. Deset dana kasnije počeo je da izlazi sa Kloi. To je u redu, nije me briga. Ja sam osoba koja ne juri za onim što nije za mene - istakla je i zaključila:

- Nikad neću trčati za muškarcem. To nikad ne radim. Ako želite biti sa drugim, samo napred. Ja sam sama sebi dovoljna - poručila je Larsa.

Larsa i Skoti su se razveli 2018. godine nakon 21 godinu braka, ali i njenih brojnih afera, a imaju četvoro dece. Sve se ovo dešavalo dok su još bili u braku.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.