ONA MU JE POMAGALA U MASTURBIRANJU: Pojavio se snimak ruskog fudbalera, a izjava atraktivne Natalije je pravi hit!
Foto: Instagram / Printscreen

ludnica

ONA MU JE POMAGALA U MASTURBIRANJU: Pojavio se snimak ruskog fudbalera, a izjava atraktivne Natalije je pravi hit!

Veretenikova je na društvneim mrežama, na kojima se predstavlja kao biseksualka i neko ko voli budizam, otkrila da je ona bila ta koja se sa Dzjubom kobnog dana snimala na pomenuti način

Objavljeno:

Artjom Dzjuba, kapiten Zenita i fudbalske reprezentacije Rusije, našao se u centru pažnje tamošnje javnosti zbog video snimka koji se pojavio na društvenim mrežama.

Na njemu se vidi kako Dzjuba masturbira u hotelskoj sobi, a ispostavilo se da krivica nije na plećima atraktivne prezenterke “Meč TV” Marija Orzul, kako se isprva mislilo.

Ispostavilo da je to radio - u tandemu sa devojkom s kojom se trenutno zabavlja, Natalijom Veretenikovom, a da se glas Orzulove, prosto, čuo u pozadini.

SNIMAK POGLEDAJTE OVDE.

Nakon što je selektor Rusije Stanislav Čerčesov odlučio da skine Dzjubu sa spiska za novembarske utakmice nacionalnog tima protiv Moldavije, Turske i Srbije u Beogradu, Veretenikova je na društvneim mrežama, na kojima se predstavlja kao biseksualka i neko ko voli budizam, otkrila da je ona bila ta koja se sa Dzjubom kobnog dana snimala na pomenuti način.

- Neću to više da radim - istakla je ona, a prenosi ruksi "Rambler".

Tome je dodala i sledeće:

- Mnogi su mi rekli da je odvratno to što je na snimku. Da je i Artjom odvratan zbog toga što je uradio. Ali, nije. Nije se desilo ništa ružno, već nešto prelepo. Ozbiljno sada, to je jedan predivan snimak. Ništa loše u njemu ne vidim.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.