KO JE OVDE MAMA, A KO JE ĆERKA?! Zbog Fabregasove žene i pastorke izgoreo Instagram! Kao da su bliznakinje! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/mariataktouk

niko ne može da pogodi

KO JE OVDE MAMA, A KO JE ĆERKA?! Zbog Fabregasove žene i pastorke izgoreo Instagram! Kao da su bliznakinje! (FOTO)

Ona je starija od svog supruga fudbaler 12 godina, a njena ćerka iz prvog braka je napunila 21 godinu

Objavljeno:

Prelepa Marija Taktuk (21), pastorka Seska Fabregasa (33), u utorak je proslavila 21. rođendan. Njena majka Danijela Siman Fabregas (45), koja ni više ni manje izgleda kao da joj je sestra vršnjakinja, na društvenim je mrežama objavila dirljivu čestitku.

- Moje prvo dete, moja prva ljubav. Srećan ti rođendan draga, ne znam čime sam te zaslužila! Ti si moje ostvarenje snova i jednostavno te obožavam - napisala je.

Gospođa Fabregas je majka petoro dece, a troje je dobila s španskim vezistom koji danas igra u Monaku. Marijin je otac biznismen Ilaj Tatuk. On je saznao da ga supruga vara kada je u junu 2011. video članak u kom je pisalo da je Sesk na odmoru s tajanstvenom brinetom. Na fotografijama u članku prepoznao je svoju suprugu Danijelu i ostao šokiran.

- Strašno me to potreslo i bio sam u šoku mesecima. Iako sam samom sebi poricao celu situaciju, nisam hteo da mi se vrati. Istog trena kada sam video te fotografije zgadilo mi se njeno ponašanje i jednostavno sam postao tup i bez ikakvih emocija. U to vreme pokušavali smo da začnemo treće dete. Nije me on iznenadio, od njega nisam drugo ni očekivao. Sesk me uopšte ne zanima. On je budala. Ona ga je zavela i ostaviće ga istog trena kada mu nestane novac ili slava. On nije Dejvid Bekam - govorio je ogorčeni Ilaj za britanski "The Sun".

Ilaj i Danijela venčali su se 1998. godine u Libanu, odakle oboje potiču. Nakon što je saznao da ga vara, Ilaj se rastao od Danijele. Sesk je s Danijelom prohodao ubrzo nakon prekida sa svojom ljubavi iz detinjstva Karlom Garsijom.

Nimalo laka brakorazvodna parnica između Ilaja i Danijele još traje jer se bivši par nije uspeo dogovoriti oko pitanja imovine. Marijin otac je u julu osuđen na sedam meseci zatvora zbog nepoštovanja sudske odluke vezane uz Danijelu.

- Ne mogu verovati da smo ovo putovanje započeli kada ti je bilo samo devet godina, odnosno da ti je već 21. Tvoja majka odradila je izvanredan posao, odgajila je jednu čudesno ljubaznu i dragu osobu te sam silno ponosan što se mogu nazvati tvojim očuhom. Ostani tako skromna i draga. Bog te blagoslovio, uživaj u svom prekrasnom danu - napisao je Fabregas na Instagramu kao čestitku svojoj pastorki.

Ujedno na Instagramu se povela uveliko rasprava da Danijela i njena ćerka izgledaju gotovo identično i da je teško razlikovati ko je majka, a ko je ćerka.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.