IMAŠ REP MEĐU NOGAMA! JE L' BOLI TVOJU DEVOJKU? Trener ga prozivao, a onda je čuo za ćerku i njega i ućutao zauvek!
Foto: EPA/Kerim Okten

suočavanje sa surovom realnošću

IMAŠ REP MEĐU NOGAMA! JE L' BOLI TVOJU DEVOJKU? Trener ga prozivao, a onda je čuo za ćerku i njega i ućutao zauvek!

Nije mu se svidelo to što je čuo

Objavljeno:

Klod Makelele je bio fenomenalan fudbaler i može se reći jedan od legendarnih s obzirom da njegove igre u Real Madridu, Čelsiju, pa i na kraju karijere u PSŽ-u, su bile izvanredne, iako je pokriveo ne toliko atraktivnu poziciju zadnjeg veznog.

Međutim, kada se govori o njemu, često tema skrene s njegovih fudbalskih kvaliteta i ode u nekom skroz drugom pravcu, jer je opšte poznata priča o veličini njegovog polnog organa.

A mi vas sada podsećamo na čuvenu anegdotu s početka njegove karijere u Nantu. Tamo je ga je trenirao Žan-Klod Sodo koji je ga je često prozivao upravo zbog veličine penisa.

foto: EPA/Mathieu Cugnot

- Pogledajte taj rep koji ima između nogu. Verovatno tokom seksa njegova devojka trpi neverovatne bolove, ali je veoma zadovoljna - šalio se trener na račun omalenog veznjaka.

Međutim, ono što on nije znao u tim trenucima je da Klod izlazi sa njegovom ćerkom.

- Svi smo to znali osim njega. Nekoliko meseci kasnije treneru je to rekao predsednik kluba tokom priprema u Švajcarskoj - ispričao je jednom prilikom Makeleleov nekadašnji saigrač iz Nanta Patris Loko.

Od tog trenutka Sodo više nikada nije prozivao svog igrača koji je zatim otišao u Marsej, a zatim je karijeru gradio u Španiji i Engleskoj.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.