S HRVATSKOM JE UZEO MEDALJU NA MUNDIJALU: Sad čeka dete sa 17 godina mlađom! Ona je Mis Univerzuma i bombona je!
Foto: Printscreen/Instagram/serbmne

razlika u godinama im ne smeta

S HRVATSKOM JE UZEO MEDALJU NA MUNDIJALU: Sad čeka dete sa 17 godina mlađom! Ona je Mis Univerzuma i bombona je!

Njih dvoje su zajedno već četiri i po godine

Objavljeno:

Bivši reprezentativac Hrvatske, s kojom je bio treći na Svetskom prvenstvu 1998. i stručni komentator Goran Vlaović (48) dve godine je u vezi s bivšom Mis Univerzuma, Ivanom Mišurom (31), a par sad očekuje prinovu.

Atraktivna manekenka je navodno u petom mesecu trudnoće i odlično se oseća. Misici je ovo prvo dete. Goran već ima decu iz prethodnog braka sa spisateljicom Milanom Vlaović Kovaček (49) - sinove Stjepana (26) i Marija (24) te kćer Niku (15).

Bivšeg "vatrenog" i Zagrepčanku upoznali su zajednički prijatelji pre četiri i po godine i vezalo ih je samo prijateljstvo, a onda su krajem 2018. Goran i Ivana postali par. Svoju su ljubav krili od očiju javnosti.

Nakon što se saznala vest da su zajedno, Ivana je bila sama u pozorištu pa su svi pokušavali saznati detalj više oko njihove veze.

- Čitam da si srećno zaljubljena, znam da ne voliš pričati o svom životu, ali daj nam barem natukni od 1 do 10 koliko si srećna? - pitao je novinar "IN Magazina" bivšu Mis Univerzuma, koja je takođe došla pogledati predstavu.

- 100! - kratko je prokomentirisala vezu s bivšim fudbalerom, koji je od nje stariji 17 godina. Ipak, nikakve detalje nije želela da otkrije.

Goran je s bivšom suprugom ostao u korektnim odnosima, a par se razveo pre devet godina. Njegova prva supruga Milana se u oktobru 2018. udala za direktora agencije Pepermint, Borisa Kovačeka (47).

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Story.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.