MOGLA BI DA MU BUDE ĆERKA, ALI NIJE: Šampion smuvao klinku od koje se gubi pamet! Za nju iznajmljuje avione, jahte!
Foto: Printscreen/Instagram/francescasofianovello

i zajedno su u samoizolaciji

MOGLA BI DA MU BUDE ĆERKA, ALI NIJE: Šampion smuvao klinku od koje se gubi pamet! Za nju iznajmljuje avione, jahte!

Valentino Rosi je u četvrtak bio pozitivan na koronavirus, ali smo se odmah setili da mu samoizolacija neće teško pasti kad je ona uz njega

Objavljeno: 15:13h

On je višestruki svetski šampion u motociklizmu i ima 41 godinu, ona je fotomodel i tek je napunila 26. On je motociklistički velemajstor Valentino Rosi i Frančesca Sofija Novelo.

Dok nije upoznao atraktivnu Frančesku Valentino je bio razuzdani plejboj i zavodnik, međutim, već dve godine vidi samo nju.

Rosijevo ludovanje po stazama, ali još više sa brojnim belosvetskim lepoticama je prestalo kad je upoznao atraktivnu brinetu. Sad je lud samo za njom.

Zovu je 'italijanska Bruk Šilds' zbog navodne sličnosti, ali ne samo da je daleko mlađa, već je i daleko zgodnija od američke glumice, a svoje obline obožava i da pokazuje.

Pre neki dan Francesca je proslavila 26. rođendan, a Valentino za nju iznajmio privatni avion da bi mogli da budu zajedno tog dana.

Ako se može iznajmiti avion onda je iznajmljivanje neke obične jahtice najmanji problem za svetskog šampiona da udovolji svojoj dragoj.

Ona mu sigurno i sada pravi društvo dok se nalazi u samoizolaciji pošto je u četvrtak potvrđeno da je pozitivan na koronavirus.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.