SRPSKI FUDBALERI MUVALI NAJSE*SI HRVATSKU NAVIJAČICU: Imala je se*s na javnom mestu! Stariji od 50 nemaju šansu!
Foto: Printscreen/Instagram/knolldoll

sve je priznala

SRPSKI FUDBALERI MUVALI NAJSE*SI HRVATSKU NAVIJAČICU: Imala je se*s na javnom mestu! Stariji od 50 nemaju šansu!

Atraktivna Ivana Knol, najlepša i najzgodnija navijačica na Balkanu, priznala je da su joj se nabacivali i fudbaleri i sportisti iz zemalja u okruženju, pa pretpostavljamo da je među njima bilo i Srba

Objavljeno:

Ljubitelji fudbala u regionu, ali i oni koji to nisu, sigurno sada već dobro znaju ko je Ivana Knol, najlepša navijačica Svetskog prvenstva u Rusiji pre dve godine, a prema mnogim mišljenjima i najseksi navijačica na celom svetu.

Na regionu Balkana joj nema premca, pa i ako ste iz neke druge zemlje, sigurno ne ostajete ravnodušni i imuni na to kada atraktivna Hrvatica obuče minijaturni bikini u bojama dresa hrvatske fudbalske reprezentacije.

Devojka koja živi u Splitu i na Instagramu ima već 240.000 pratilaca koje redovno oduševljava svojim provokativnim i vrelim fotografijama odlučila je da podeli sa javnošću i neke detalje iz svog života, pa čak i one škakljive.

Tako je pristala da izađe na "Poligraf" na portalu "24sata.hr" i tom prilikom je priznala da su joj se udvarali brojni fudbaleri.

- Da. Nabacivali su mi se i hrvatski i strani fudbaleri, i oni iz susednih zemalja. Nisu bili samo fudbaleri, bili su i drugi sportisti, ali neću reći ko su - poručila je atraktivna Ivana.

Takođe, jedno od škakljivih pitanja koje joj je bilo postavljeno jeste i da li bi pristala da bude u nekakvom ljubavnom odnosu sa čovekom starijim od 50 godina?

- Ne. Uvek su me češće startovali stariji nego mlađi. Oni imaju bolji pristupu, jer su verovatno iskusniji i znaju kako stvari idu. Stariji imaju lepu priču, ali ja ne padam na to. Ja imam svoju granicu do koje ide, tako da najstariji čovek s kojim mogu biti u vezi može da bude maksimalno stariji 15 godina od mene. Ne izlazim sa generacijom svog oca - rekla je istinu seksi Hrvatica.

I jedno od svakako najškakljivijih pitanja je bilo da li je vodila ljubav na javnom mestu, što je ona odgovorila potvrdno.

- Jedino čega se sećam je auto. Bio je parkiran na javnom mestu - rekla je Knol kroz smeh.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / 24sata.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.