NADAL JE GUTAO POGLEDOM, A CEO SVET JE BIO ODLEPIO ZA NJOM: Ovako danas izgleda najlepša skupljačica loptica ikada!
Foto: Printscreen/Youtube

sećate li je se?

NADAL JE GUTAO POGLEDOM, A CEO SVET JE BIO ODLEPIO ZA NJOM: Ovako danas izgleda najlepša skupljačica loptica ikada!

Svi su tada pokušavali da saznaju ko je i čime se bavi, ali sada će mnogi biti razočarani informacijom da je udata i ima dvoje dece

Objavljeno: 15:26h

Ako vas pamćenje dobro služi, a uz to ste i veliki zaljubljenik u tenis, onda se zasigurno sećate jednog čuvenog prizora s turnira Rio Open iz 2014. godine, kada se čitav svet pitao: Ko je ova lepotica koju su doveli da sakuplja loptice?

Stajala je ta mlada dama tokom većeg dela turnira iza Rafaela Nadala, te mu dosta često odvlačila pažnju tokom pauza u gemovima što su budne oči televizijskih kamera u više navrata uhvatile.

I ne čudi što je bilo tako, uostalom, devojka je brzo od internetske publike dobila titulu 'najlepše skupljačice loptica koju je svet video', te je radoznalima dosta dugo trebalo otkriju njen identitet i zavire na njen profil na Instagramu.

Naposletku su u tome i uspeli, pa je ceo svet brzo saznaoda se zanosna crnokosa devojka zove Fernanda Maja Kareli, a zanimljivost u ovoj priči kaže da je s vremenom postala naša koleginica.

Naime, ostala je Fernanda usko vezana uz svet sporta, pa danas radi kao sportska komentatorka na radijskoj stanici "Mix Fm", kao televizijska voditeljka u sportskom programu 'SBT Esporte Rio', ali i kao najavljivačica na Olimpijskom stadionu u Rio de Žaneiru.

Sve to potvrđuju informacije na njenom Instagram profilu, a na internetu smo takođe pronašli i podatak da se u međuvremenu udala i rodila dvoje dece.

Pogledajte ispod kako prelepa Fernanda izgleda danas.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.