DUGO NISAM VODILA LJUBAV, OBOŽAVAM JAHANJE I ZARADILA SAM VEĆ POLA MILIONA: Martu morate da upoznate, ako već niste
Foto: Printscren/Instagram/martaa_diiaz

upoznajte novu wags

DUGO NISAM VODILA LJUBAV, OBOŽAVAM JAHANJE I ZARADILA SAM VEĆ POLA MILIONA: Martu morate da upoznate, ako već niste

Engleska je bukvalno preko noći odlepila za mladom devojkom novog igrača Totenhema

Objavljeno:

Prošle godine jedna od najvećih fudbalskih vesti je bila da se Geret Bejl vratio u Totenhem, a malo manje se pažnje pridavalo tome da je sa njim iz Real Madrida stigao i Serhio Regilon.

Zato su engleski tabloidi rešili da isprave tu "nepravdu", a na to ih je naterala devojka španskog fudbalera, Marta Dijaz, koja je svojom lepotom i zgodnim telom odmah istakla kandidaturu za jednu od najlepših žena fudbalera na Ostrvu.

Atraktivna brineta je blogerka, model i - spisateljica. Nedavno je na španskoj televiziji, povodom predstavljanja svoje knjige 'Sve što vam nikada nisam rekla', objavila kako je sa samo 19 godina već zaradila pola miliona evra.

Devojka je španskog reprezentativca je ispričala kako mesec dana nije vodila ljubav dok je u pripremi za preseljenje u London bila u izolaciji, ali će sve nadoknaditi u Engleskoj.

Marta je i sama sportistkinja. Obožava konje pa se, uz putovanja, manekenstvo i pisanje knjiga, bavi jahanjem.

Seksi Špankinja je popularnost stekla tzv. "beauty-bloggingom" i karijeru na društvenim mrežama počela je već sa 14 godina, a pratioce o svom životu informiše preko Instagrama gde redovno objavljuje i provokativne i škakljive fotografije.

Sa gotovo četiri miliona pratilaca na Jutjubu i Instagramu može da zaradi i više nego dovoljno da ne zavisi finansijski od svog 23-godišnjeg dečka fudbalera.

U Španiji su ludi za Martom, a sada sledi osvajanje Londona i Britanije koja je luda ua 'WAGS-icama', kako na Ostrvu zovu devojke i žene fudbalera, i svemu što ide uz njih.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.