KAD SU DECA U PITANJU NIŠTA NIJE SKUPO: Luka Jović platio Sofijino održavanje trudnoće i porođaj 35.000 evra!
Foto: Printscreen Instagram

Za naslednika samo najbolje

KAD SU DECA U PITANJU NIŠTA NIJE SKUPO: Luka Jović platio Sofijino održavanje trudnoće i porođaj 35.000 evra!

Sofija se porodila pre nekoliko dana u jednoj privatnoj klinici u Madridu

Objavljeno:

Luka Jović i Sofija Milošević postali su pre nekoliko dana roditelji poštoje plavokosa manekenka rodila dečaka.

Porođaj je obavljen u jednoj privatnoj klinici u Madridu, a napadač Reala nije štedeo da obezbedi najbolje moguće uslove i okruženje majci svog sina.

Prema nekim informacijama Jović je na vođenje trudnoće i porođaj potrošio oko 35.000 evra.

foto: Printscreen instagram

Luka ništa nije prepuštao slučaju, već se kod saigrača raspitao o klinikama u prestonici Španije, a onda izabrao najbolje za svoju buduću ženu, tvrdi izvor Informera.

- Privatne klinike i pregledi su u Španiji mnogo skuplji nego u Srbiji, pa je Luka je na Sofijinu trudnoću i porođaj potrošio 35.000 evra. Naravno, u ovu sumu ne ulazi samo samo porođaj već i kompletno vođenje trudnoće od prvog meseca. To podrazumeva stalne konsultacije, ultrazvučne preglede, briseve, standardne analize krvi, anesteziju, pregled srca, noćenja u luksuznom apartmanu, prisustvo oca na porođaju... - tvrdi izvor "Informera".

foto: Printscreen Instagram

Iako 35.000 evra za većinu ljudi predstavlja ozbiljan novac, za reprezentativca Srbije to je prava sitnica jer u "kraljevskom klubu" nedeljno zarađuje čak 400.000 evra bruto, odnosno oko 200.000 evra neto. Sofija se porodila ranije nego što je trebalo, ali je sve prošlo u najboljem redu i već u četvrtak Luka je izveo naslednika iz porodilišta. Manekenka je već na svom Instagram profilu podelila fotografiju vitke linije, a samo dva dana posle porođaja je izgledala kao da nije ni bila trudna.

Srećna porodica sada boravi u luksuznom domu u Madridu, a sa Sofijom, Lukom i Aleksejom je i fudbalerov jednoipogodišnji sin David. Prvenac mladog fudbalera rođen je u februaru 2019. godine, a majka mu je Anđela Manitašević, Lukina prva devojka.

Sofija i Luka su u vezi manje od godinu dana, a venčanje planiraju za predstojeće proleće nakon što je manekenka zaprošena pre mesec dana u Italiji.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.