TREBA MI SOBA VEČERAS, NE SMETA TI? Skakačica je imala se*s cele noći, sutradan je doživela debakl!
Ingrid Oliveira, Foto: Instagram

KO MOŽE NAJDUŽE? Prednjače atletičarke i plivačice

TREBA MI SOBA VEČERAS, NE SMETA TI? Skakačica je imala se*s cele noći, sutradan je doživela debakl!

Poslednje Olimpijske igre u Rio de Žaneiru bile su najpromiskuitetnije igre u istoriji. Organizatori su osigurali 450.000 kondoma za 10.500 sportistkinja i sportista, što je 42 kondoma po čoveku

Objavljeno:

Olimpijskih igara ove godine u Tokiju nije bilo, pripreme velikog dela sportista poremećene su zbog pandemije koronavirusa pa bi se, dođe li do smirivanja situacije, one trebale održati od iduće godine.

U glavnom gradu Japana očekuje se više od 11.000 sportista iz 206 zemalja koji će se takmičiti u čak 33 sporta, a izvan takmičenja, kako to obično biva, vreme provoditi u olimpijskom selu. Sportistima će na raspolaganju biti rekordno tanki kondomi debljine svega 0,01 do 0,02 milimetra.

U Tokiju je ti prezervativi trebalo da imaju svetsku premijeru, a organizatorima Igara važno je da sportisti u selu mogu da praktikuju siguran seks. Pitanje je, doduše, kako će to regulisati iduće leto ako se ne zauzda pandemija...

- Imale smo mnogo kondoma, moje koleginice jedva su čekale da završe takmičenje. Nitko nije razmišljao o rezultatima, i ja sam potrošila sve kondome jer sam tada bila u vezi s kolegom iz reprezentacije - rekla je paragvajska bacačica koplja Lerin Franko (38) koja je bila na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. i Londonu 2012.

Poslednje Olimpijske igre u Rio de Žaneiru bile su najpromiskuitetnije igre u istoriji. Organizatori su osigurali 450.000 kondoma za 10.500 sportistkinja i sportista, što je 42 kondoma po čoveku.

- To je stvarno puno, ali nije to baš tako kako pričaju. Pa ispada da se ljudi u Olimpijskom selu samo imaju seks- rekao je engleski veslač Zek Purčes(34), koji se umirovio na OI-ju u Londonu 2012. godine.

Te godine sportistkinje i sportisti dobili su 150.000 kondoma. Organizatori Igara u Londonu povećali su broj kondoma nakon haosa u Pekingu četiri godine pre, kad su imali 'samo' 100.000 kondoma.

- Videla sam ljude kako imaju seks napolju, na travi, između zgrada... Ma svuda - rekla je američka fudbalska golmanka Houp Solo (39) o svom iskustvu s Igara u Pekingu.

Italijanska plivačica Federika Pelegrini i njen dečko, kolega iz reprezentacije, Fillipo Manjini imali su plan za Olimpijske igre u Londonu 2012. godine - apstinencija i čuvanje snage. Plan je propao...

- Apstinencija? Ma nema šanse. Jesi li ti lud - odgovorila je Pelegrini na predlog svog dečka o suzdržavanju tokom Olimpijskih igara.

Filipo Manjini je hteo da se koncentriše na Igre, no Federiki su bile drugačije igre na pameti. Upravo su plivači i atletičari na glasu kao ljubavnici koji su najizdržljiviji. S obzirom na sport kojim se bave, nije ni čudno.

No nije baš sve tako kako opisuje Paragvajka s početka priče. Recimo, američke atletičarke Lorin Vilijams (36) i Ališa Montanjo (34) u Olimpijskom selu tokom Igara u Londonu organizovale su čitanje poezije svako veče.

- Došlo je preko 15 sportista, bilo je i momaka - rekla je Montano.

Igrala se s kajakašem pa završila zadnja

Aquele feed praiano ? #inferias2017

A post shared by Ingrid Oliνeirα (@ingrid.oliveira96) on

- Treba mi soba večeras, je li problem - pitala je Brazilka Ingrid Oliveira (24) partnerku s kojom nastupa u skokovima u vodu.

Ingrid je u posetu došao brazilski kajakaš Pedro Gonsalveš (27). Proveli su celu noć zajedno, a Đovana Pedroso (21), koja je nastupala s Ingrid, ostala je pred vratima. Njih dve završile su zadnje u Riju. Brazilska javnost bila je besna.

- Svako može da pogreši - rekla je Ingrid.

Olimpijski moto "Važno je učestvovati" među njima je sigurno zaživeo...

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.