SLAVNI SPORTISTA ŽENI POLUSESTRU: Nije šala - čak su se i roditelji oglasili, svadba je već isplanirana! (FOTO)
Migel Oliveira sa budućom suprugom, sopstvenom polusestrom, Foto: Instagram

KAO U SERIJI "SERANOVI"

SLAVNI SPORTISTA ŽENI POLUSESTRU: Nije šala - čak su se i roditelji oglasili, svadba je već isplanirana! (FOTO)

Iz Portugala nam stiže "televisa presenta" priča dana

Objavljeno:

MotoGP zvezda Migel Oliveira verio se sa kćerkom sopstvene maćehe te planira svadbu naredne godine nakon što su odgodili ovogodišnje venčanje zbog njegovih obaveza u motociklističkom prvenstvu.

Par se poznaje otkako su imali po 13 godina i održavali "tajnu vezu" punih 11, pre nego što su prošle godine objavili da se vole. Oliveira je sada progovorio o svojoj vezi u razgovoru za portugalsku televiziju.

- Pre ljubavi imali smo veliko prijateljstvo. Odrasli smo zajedno. U nekom smo trenutku shvatili da je to više od prijateljstva, da je to vrlo snažna ljubav. Ove godine je trebalo da se venčamo, ali tog vikenda sam imao trku pa smo svadbu odgodili za narednu godinu - rekao je.

Oliveirin otac Paulo rekao je da je njegov sin spreman da učvrsti vezu s Andrejom Pimente, koja je kćerka njegove druge supruge.

- Srećan sam što se moj sin ženi ženom svog života - rekao je Paulo u razgovoru za španske sportske novine Marku.

Pimenta je takođe vest podelila na Instagramu.

- Današnji dan obeležen je zauvek u mom životu. Odgovor je bio DA - napisala je uz fotografiju sebe sa svojim verenikom.

- Dragi prijatelji, danas sam pao na kolena u veoma lepom trenutku svog života i ona je rekla DA - napisao je i Oliviera sličnu objavu.

A Oliviera ima i još jedan razlog za slavlje budući da je prošlog meseca osvojio prvu MotoGP trku. Tada je postao prvi Portugalac kojem je to pošlo za rukom. Trenutno je deveti na poretku Svetskog prvenstva u Moto GP.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.