UČESNICA VELIKOG BRATA SE POTPUNO SKINULA, PA OTKRILA: Najlepši fudbaler u ligi je gej, ali ne sme to da prizna!
Amor Romeira, Foto: Printscreen

AJAO!

UČESNICA VELIKOG BRATA SE POTPUNO SKINULA, PA OTKRILA: Najlepši fudbaler u ligi je gej, ali ne sme to da prizna!

Otkriven potpuno nepoznat detalj

Objavljeno:

Poznata španska starleta i učesnica dva Velika brata u toj zemlji Amor Romeira otkrila je neverovatnu stvar u razgovoru za medije iz svoje zemlje.

Ona se, bukvalno pre nekoliko sati, prvo skinula potpuno gola i to sa sopstvenom majkom, čiji su rođendan proslavile na taj način, a onda je izašla u medije i rekla sve o jednom svom bivšem "ljubavniku".

- Uvek je bilo nešto između nas dvoje. On bi se pojavio, rekao mi neke lepe stvari, malo bismo se zezali. Dobro se ljubi, ali... Nikad se nije desilo ništa više od toga. Uvek me je zagrevao bez razloga. U nekim momentima sam ga i mrzela. Blokirala sam ga na društvenim mrežama. Onda sam se opet srela sa njim i nije mi mnogo rekao - kaže Romeira, koja dodaje da je opet "startovao" ovog leta:

- Razmišljam celo jutro o njemu i njegovom seksualnom ukusu. Da li je gej? Da li je biseksualac? Da li je biseksualac koji teži homoseksualizmu? Ma, on je prikriveni gej, a ne sme to da kaže zbog homofobije u fudbalu - otkrila je, ali je ispala dama, pošto nije rekla o kome se radi.

Samo je rekla da je u pitanju najlepši igrač španske Primere. Pogledajte još njenih fotki:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.