PROCURIO SNIMAK ORGIJA SLAVNOG FUDBALERA: Doveo je nekoliko devojaka - snimio je sve što rade! Gnusne scene...
Da li je ovo ekipa sa snimka? Mnogi misle da jeste..., Foto: Instagram

STRAŠNO

PROCURIO SNIMAK ORGIJA SLAVNOG FUDBALERA: Doveo je nekoliko devojaka - snimio je sve što rade! Gnusne scene...

Klub mu je ispao iz lige, a on ovako...

Objavljeno:

Adalberto Penjaranda je do skoro bio poznat kao napadač Votforda, a od sada će ga svi pamtiti kao organizatora orgija, koje je objavljivao na Instagramu.

Da, dobro ste pročitali. On je u poslednje vreme konstantno kačio "storije" kako sa nekoliko prijatelja upražnjava "seksualne fantazije".

Ovaj 23-godišnji napadač je odlučio da se zabavi sa prijateljima, ali i da dodatno rizikuje time što je ostvarivanje svojih fantazija snimao i objavljivao kao Instagram stori.

Zanimljivo, odlučio je da stavi filter "bliski prijatelji", a ostaje da se vidi da li će saznati ko je od njih podelio njegovu intimu.

Nekoliko devojaka je bilo prisutno, engleski mediji nisu utvrdili tačan broj ljudi koji je učestvovalo u ovim bahanalijama, ali sigurno je da se nisu poštovala pravila "socijalnog distanciranja".

Nije na nama da opišemo sve šta se na snimku vidi, ali, verujemo da ćete već i sami da pogledate. Inače, snimak ne smemo da vam podelimo ovde, ali ukoliko malo "izguglate", odmah ćete naleteti na njega, a možete da ga pronađete i na Tviteru.

Naravno, samo ukoliko imate 18 godina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.