LEPA KOŠARKAŠICA NIJE ODOLELA SINU SAVA MILOŠEVIĆA: Zbog njega je otišla iz Crvene zvezde!
Foto: Printscreen/Instagram/nikolamiilosevic

ljubav cveta

LEPA KOŠARKAŠICA NIJE ODOLELA SINU SAVA MILOŠEVIĆA: Zbog njega je otišla iz Crvene zvezde!

Kako bi njih dvoje što više proveli vremena zajedno i ona je prešla u Novi Sad

Objavljeno: 11:50h

Sin trenera Partizana Sava Miloševića, Nikola, krenuo je tatinim stopama i takođe se bavi fudbalom, a trenutno je član Proletera iz Novog Sada.

Međutim, nije samo fudbalski gen povukao na oca, već i onaj zavodnički, pošto je uspeo da osvoji srce jedne od najlepših košarkašica u Srbiji, Miline Mišeljić.

Koliko se vole pokazuje uostalom i to da je Milina odlučila da prati svog dečka i u Novi Sad pa je tako nedavno napustila redove Crvene zvezde i prešla u klub O21 iz "srpske Atine", a sve kako bi njih dvoje bili zajedno sve vreme.

Da Milina i Nikola uživaju u vezi svima je i više nego jasno kada pogledaju njihove zajedničke fotografije na Instagramu.

Klub 021 će uz Partizan biti predstavnik Srbije u WABA ligi.

Mišeljić je u crveno-belom dresu provela četiri sezone. Počela je Leotaru iz Trebinja sa 11 godina, sa kojim je osvojila pionirsko prvenstvo BiH. Potom je prešla u Celje, gde je sa 14 godina trenirala sa prvim timom. Sa slovenačkim timom je osvojila četiri seniorska prvenstva, tri kupa Slovenije i bila učesnik dva F4 regionalne lige. Sa Crvenom zvezdom je osvojila tri titule i dva kupa Srbije.

Kao kapiten predvodila je U18 reprezentaciju BiH do prvog mesta u B diviziji Evropskog prvenstva. Prošle sezone je na 18 utakmica u srpskoj ligi imala prosečan učinak 8.8 poena, 6.7 skokova, 2.1 asistencija, 1.9 osvojenih lopti. Na 16 utakmica u WABA ligi prosek joj je bio 7.1 poena, 3.5 skokova, 2 asistencije, 1.1 osvojena lopta.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.