KAD SU SE SRELI BILA JE OBIČNA ASISTENTKINJA PRODAJE: Heorhina ispričala kako su se ona i Ronaldo smuvali
Foto: Printscreen/Instagram/georginagio

ljubav na prvi pogled

KAD SU SE SRELI BILA JE OBIČNA ASISTENTKINJA PRODAJE: Heorhina ispričala kako su se ona i Ronaldo smuvali

Njih dvoje su se dva puta sreli pre nego što su izašli na prvi "dejt"

Objavljeno: 12:03h

Kristijano Ronaldo je bio veliki zavodnik sve dok nije sreo Heorhinu Rodrigez.

Brojne lepotice su prošle kroz krevet jednog od najpoželjnijih sportista sveta, bilo da su se zadržavale kraće ili duže, ali nijedna nije uspela da osvoji njegovo srce dok se nije pojavila atraktivna Špankinja.

Njih dvoje su se upoznali u Madridu, kada je Portugalac igrao za Real i mnogima je poznata njihova priča, a sada je i sama Heorhina ispričala kako je sve izgledalo.

Ona tada nije bila neki traženi model, već je radila u "Guči" prodavnici kada je jednog dana ušetao Portugalac i to je bila ljubav na prvi pogled.

- Prvi put smo se sreli dok sam ja radila u Gučiju kao asistent prodaje. Nekoliko dana kasnije, sreli smo se i na događaju jednog drugog brenda i tek tada smo mogli da pričamo u opuštenoj atmosferi, van mog poslovnog okruženja. Bila je to ljubav na prvi pogled kod oboje - ispričala je Heorhina u svom intervjuu.

Da je ona prava za njega postalo je jasno 2016. godine kada je ostala u drugom stanju i potom 2017. godine na svet donela njihovu ćerkicu Alanu.

Do tada je je Kristijano imao troje dece, Kristijana Juniora i blizance Matea i Evu, koje mu je rodila surogat majka iz Amerike i čiji se identitet i dalje drži u tajnosti.

Ronaldo je Heorhinu izabrao da bude njegova saputnica za ceo život iako se i dalje nisu venčali, ali i to im je u planu što je i sam potvrdio pre nekog vremena.

- Venčaćemo se jednog dana, sigurno. To je san moje majke.. akle, jednog dana. Zašto da ne. Ona je sjajna, moj prijatelj, pričamo. Otvorio sam svoje srce njoj i ona je otvorila srce za mene - rekao je jednom prilikom Ronaldo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.