NBA IGRAČI SPREMALI ORGIJE U DIZNILENDU: Druknula ih pozvana starleta! Padaju međusobne optužbe ko je organizator!
Foto: Printscreen/Twitter/@UglyAnna

što je strogo zabranjeno

NBA IGRAČI SPREMALI ORGIJE U DIZNILENDU: Druknula ih pozvana starleta! Padaju međusobne optužbe ko je organizator!

Ona nije htela da kaže koji igrač ju je pozvao, ali se oni sami međusobno optužuju

Objavljeno:

NBA timovi se nalaze u Orlandu u kompleksu "Disneyworlda" i to u svojevrsno "mehuru" kako američka javnost naziva strogi karantin u kome se igrači spremaju za nastavak sezone.

U "mehuru" važe specijalna i rigorozna pravila kako bi se sprečilo da koronavirus dopre do igrača i izazove zarazu što bi ugrozilo nastavak lige koji je planiran za 1. avgust nakon nešto više od 4 i po meseca pauze zbog pandemije.

Jedno od glavnih pravila je da "stranci" odnosno ljudi van kampusa ne smeju da ulaze unutar njega, niti igrači i članovi stručnih štabova smeju da izađu van njega, a to očigledno je posle samo nedelju dana počelo mnogima da pada teško.

Poznato je da NBA igrači vole da uživaju u razuzdanim žurkama, a izgleda su već krenuli sa planovima kako da "privedu" neke devojke i unesu malo "svežine" u svakodnevnu rutinu, međutim, otkriveni su u svojim planovima.

Razotkrila ih je, ni manje ni više, nego starleta koja je dobila poziv da dođe u kompleks i "zabavi" se sa košarkašima, a reč je o devojci bujnih oblina po imenu Ena Mija.

Ona se pohvalila na Tviteru da joj je stigao poziv i to je odmah upalilo "crveni alarm" kod organizatora, ali i podiglo prašinu među samim igračima.

Mo Bamba je odmah optužio Donovana Mičela, inače igrača koji je u martu preležao koronu kada je pandemija buknula, da nije mogao da se suzdrži i da ju je on pozvao da dođe.

Ona je odgovorila na ovu optužbu da bi "volela da ju je on pozvao", ali potom i obrisala tvitove.

S druge strane, neki fanovi su primetili da je Montrezl Herel iz Klipersa nedavno zapratio starletu na društvenim mrežama i odmah su osuli paljbu po njemu.

- Zašto sam se prokleto probudio iz dremke i video da me svi napadaju da sam uradio nešto - probao je da se opravda Herel.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.