FUDBALERA MILANA DEVOJKA ORALNO ZADOVOLJAVA USRED BELA DANA: Isplivale šokantne i eksplicitne fotografije!
Foto: EPA/Matteo Bazzi

spustila se dole

FUDBALERA MILANA DEVOJKA ORALNO ZADOVOLJAVA USRED BELA DANA: Isplivale šokantne i eksplicitne fotografije!

Oni nisu čak ni primetili fotografe koji ih slikaju u ljubavnom zanosu

Objavljeno:

Veliki skandal je izbio u Italiji, a o njemu sada bruji ceo svet. U epicentru se našao fudbaler Milana Teo Ernandez.

On je uhvaćen u seksualnom činu sa svojom devojkom Zoe Kristofoli usred bela dana, a sve to je ovekovečeno fotografijama.

Njih su paparaci uslikali na jednoj jahti kako su se prepustili strastima i očigledno previše zaneli, a možda su samo želeli da malo eksperimentišu.

On je svoju luksuznu jahtu usidrio u blizini ostrva Kapri i tada su njegova nova devojka i on "krenuli na posao". Oni su se toliko zaneli, da čak nisu ni primetili fotografe koja slikaju svaki njihov čin.

foto: EPA/Elisabetta Baracchi

Počelo je sa vrelim ljubljenjem, a završilo se tako što je atraktivna Zoe pružila oralni užitak svom dečku, a eksplicitne fotografije možete pogledati OVDE.

Inače, Ernandez je poznat kao nestašan dečko van terena koji je posebno slab na plavuše, a sa atraktivnom Zoe se "bolje upoznao" tokom trajanja karantina u Italiji koji su proveli zajedno kod njega u kući.

Zoe Kristofoli je šira javnost u Italiji upoznala kao učesnicu tamošnjeg izdanja "Velikog brata", a bila je u vezi i sa čuvenim zavodnikom Fabriciom Koronom. Ispod možete videti neke njene provokativne fotografije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.