NEJMAR ZAVEO SAIGRAČEVU VERENICU? Iskoristio njihovu razdvojenost tokom karantina! Pući će bomba u PSŽ-u zbog afere
Foto: Printscreen/Instagram/EPA/Friedmann Vogel

Igrao na kartu usamljenosti

NEJMAR ZAVEO SAIGRAČEVU VERENICU? Iskoristio njihovu razdvojenost tokom karantina! Pući će bomba u PSŽ-u zbog afere

Svašta može da se desi ako se ovi navodi ispostave kao tačni

Objavljeno: 13:28h

Ozbiljno bi moglo da se zarati u Parizu, u Pari Sen Žermenu, a povod za to je, kako to često ume da bude u životu, žena. Pogotovo, ako se ovi navodi ispostave kao tačni.

Naime, Nejmar je navodno zaveo verenicu svog saigrača Kevina Trapa, atraktivnu brazilsku manekenku Izabel Gular. Tako barem tvrdi tabloid "Chi".

Prema njihovoj priči brazilski fudbaler je iskoristio to što je tokom pandemije i sveopšteg "zaključavanja" seksi Izabel bila u Brazilu, a njen dragi ostao u Nemačkoj, gde je na pozajmici već drugu sezonu proveo u Ajntrahtu iz Frankfurta.

Navodno, sve to je iskoristio zavodnik Nejmar kako bi stupio u kontakt sa jednom od najlepših i najzgodnijih žena sveta i pokušao da je zavede, koristeći njenu usamljenost i u tome je, prema priči ovog tabloida, i uspeo.

Ipak, postoje razlozi da se posumnja u ovu priču, jer je Izabel baš pre 2 dana svom dragom Kevinu čestitala rođendan putem snimka na Instagramu i čini se da ljubav među njima i dalje cveta.

Ali ako se ispostavi da je sve to foliranje i da je Nejmar zaista "skinuo" verenicu svom saigraču, možemo očekivati zemljotres koji će u najmanju ruku narušiti hemiju u svlačionici, a možda i više od toga.

Ispod možete pogledati zašto je Izabel najpoželjnija devojka na svetu trenutno.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.