Mogli su da budu najbolji sportisti sveta, a na kraju su završili na filmu! (FOTO)

slava zagarantovana

Mogli su da budu najbolji sportisti sveta, a na kraju su završili na filmu! (FOTO)

Džordž Kluni i Denzel Vošington samo su neki od njih
Objavljeno: 16:14h

Postoje ljudi kojima je slava zapisana u zvezdama. Da se nisu ostvarili u profesiji u kojoj su trenutno jako dobri, verovatno bi za njih čuli da su uspešni u drugoj sferi života. Takav je primer sa nekim glumcima, kojima su predviđali uspešne sportske karijere, ali su usled povreda ili nekih drugih razloga završili na filmskom platnu. Ako ništa drugo, neki od njih imali su prilike da makar igraju u sportskim filmovima. FOREST VITEKER Malo je poznato da je Viteker odbio sportsku stipendiju na Univerzitetu Južna Karolina. Bio je odličan u američkom fudbalu. Pored fudbala i glume poseduje i veliki muzički talenat.

DIN KEJN Nekadašnji Supermen mogao je da završi u NFL-u. Naime, nakon uspešne karijere na Prinstonu, on je primljen u trening kamp Bafalo Bilsa, ali je zbog povrede morao da odustane od dečačkog sna.
DVEJN DŽONSON Snagator američke kinematografije pre nego što se pojavio u "Fast nad Furious" i "Mumiji" bavio se američkim rvanjem (WWA). Takođe, igrao je profesionalno i američki fudbal u kanadskoj ligi i sigurno je jedan od najuspešnijih sportista koji se bavi glumom.
ŠERIL KROU Nekadašnja supruga Lensa Armstronga, pre nego što je ušla u svet glume, bavila se atletikom. Bila je prava zvezda "kraljice sportova" u SAD.
DŽORDŽ KLUNI Harizmatični glumac se tokom tinejdžerskih godina uspešno bavio bejzbolom. Jedan od najpoželjnijih muških članova u Holivudu svojevremeno je bio na probi u Sinsinati Redsima, ali nije prošao.
ED O'NIL Popularni Al Bandi, bio je odličan igrač američkog fudbala. Bio je na korak od ulaska u NFL, ali je tokom probe u Pitsburg Stilersima doživeo tešku povredu zbog čega je morao da napusti sport.
TOM SELEK Najpoznatiji brka Holivuda bavio se košarkom. Imao je stipendiju na Univerzitetu Južna Kalifornija, ali je nakon toga odusao od bavljenja sportom.
DENZEL VOŠINGTON Fenomenalni glumac na svu sreću nije postao košarkaš, već se opredelio za glumu što se pokazalo kao fantastičan izbor. Svojevremeno je igrao na Fordham Univerzitetu.
BART REJNOLDS Glavni glumac čuvenog filma "Smoki i Bandit" bio je odličan igrač američkog fudbala. Za ulogu u filmu "The Longest Jard", nije mu bilo potrebno znanje američkog fudbala, jer je već igrao raning beka na Univertetu Florida Stejt. Povreda kolena sprečila ga je da napravi veću karijeru.
(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.