NOLE UPOZNAO ASTANOVU SA RODITELJIMA: Otkrila je i kako je Jelena reagovala na nju u životu svog muža!
Lola Astanova, Foto: Adria Media TV

VRUĆA PIJANISTKINJA ODGOVORILA

NOLE UPOZNAO ASTANOVU SA RODITELJIMA: Otkrila je i kako je Jelena reagovala na nju u životu svog muža!

Kako je samo lepo bilo gledati je dok svira...

Objavljeno: 20:24h

Jedna od najpoznatijih pijanistkinja na svetu Lola Astanova, koja je doduše popularnija zbog fizičkog izgleda, nego zbog nekog preteranog umeća za klavirom, obratila se novinarima po završetku nastupa na otvaranju Adria Tour-a.

- Prvi razlog što sam ovde je Novak. Mnogo ga poštujem i cenim, sjajna je osoba. Pozvao me je da budem ovde, rekla sam - naravno! Mislim i da posle toliko loših vesti u svetu, potrebno je malo dobrih vesti i malo nade na kraju tunela. To je veoma važno. Srećna sam što sam ovde i što mogu da učestvujem u ovome - rekla je Astanova.

Rekla je i da je Novaka Đokovića upoznala preko Instagrama i da je imala priliku da priča i sa njegovom ženom, kao i sa porodicom.

- Novaka sam upoznala preko društevnih mreža, i smatram da se radi o jednom divnom čoveku. Takođe, imala sam priliku da pričam sa njegovom suprugom Jelenom, kao i roditeljima. Jelena se bavi divnim humanitarnim radom, i svaka čast za to. Imala sam priliku da upoznam i njegove roditelje, i svi su super - rekla je Astanova.

Šta je još pričala, poslušajte ovde:

Gledati Lolu je zaista pravi multimedijalni spektakl...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.