POZNATI FUDBALER USNIMLJEN KAKO POTPUNO NAG VARA ŽENU U HOTELU: Ona mu je sada, verovali ili ne, oprostila...
Kiprijan Marika i Joana Marku, Foto: Printscreen/Instagram

DA LI JE NORMALNA?

POZNATI FUDBALER USNIMLJEN KAKO POTPUNO NAG VARA ŽENU U HOTELU: Ona mu je sada, verovali ili ne, oprostila...

Zašto to radi sebi?

Objavljeno:

Joana Marku, devojka slavnog bivšeg rumunskog fudbalera Kiprijana Marice, po svemu sudeći se pomirila s njegovom prevarom i nastavila vezu.

Marica je pre nekoliko dana na svom profilu na Instagramu objavio njihovu zajedničku fotografiju tokom vožnje u automobilu, a portal CanCan navodi da je Joana tom odlukom šokirala deo svoje porodice.

Navodno je ključnu ulogu u priči odigrao Kristijan Kivu, takođe čuveni penzionisani fudbaler i kum njihove dvoje dece, koji je uz svoju suprugu Adelinu Joanu uverio da preljuba nije razlog da sruši sve mostove sa dečkom.

Podsetimo, Kiprijan Marica, rumunski napadač koji je tokom bogate karijere branio boje bukureštskog Dinama, Šahtjora, Štutgarta, Šalkea, Hetafea, Konje i Steaue, našao se u središtu skandala krajem aprila kada je na YouTube-u objavljeno da je vodio tuđu ženu u jedan hotel, a usnimljen je potpuno go.

U preljubi ga je glavom i bradom uhvatio suprug neverne žene, Florin Muntean, a zapis je stigao i do medija iako je zabeležen još u septembru 2019. godine u Klužu.

Rumunski mediji su naveli da je Marica ljubio Anu Muntean, majku dvoje dece koja se nedavno prijavila na takmičenje najlepše gospođe te države, pa su istakli da su Marica i bračni par Muntean do nesretnog trenutka bili porodični prijatelji.

Florin Muntean takođe je oprostio preljubu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.