KROZ NJENE RUKE SU PROŠLI MNOGI NBA ASOVI: Lisa En obožava mlade košarkaše! Podučava ih kao prava učiteljica!
Lisa En je sada neka vrsta učiteljice mladim igračima, Foto: Printscreen/Instagram/thereallisaann

proždire ih

KROZ NJENE RUKE SU PROŠLI MNOGI NBA ASOVI: Lisa En obožava mlade košarkaše! Podučava ih kao prava učiteljica!

Nikad nije krila svoje afinitete ka mladim atletama koje tek stignu u NBA

Objavljeno:

Iako već 6 godina ne radi u porno industriji Lisa En je i dalje jednako popularna, odnosno najpopularnija je glumica iz filmova za odrasle.

Osim što je snimila nekoliko stotina filmova eksplicitnog sadržaja i stekla svetsku slavu, šira javnost je poznaje i kao velikog zaljubljenika u košarku i poznavaoca iste.

Najpopularniji MILF na svetu, kako je mnogi nazivaju, uvek je rado pričala o košarci, ali i košarkašima, pa čak se nije ni libila da ispriča i da su mnogi asovi "prošli kroz njene ruke", kao i da voli mlade igrače koji tek stignu u NBA sa koledža.

- Kada gledam te mlade košarkaše osećam se kao momci kada gledaju "Viktorijine anđele". Njihova tela su predivna, tek su na početku životnog puta i još mogu da se uzbude. Naivni su i prosti, a kod njih ne postoji nikakva negativnost. Ego ne postoji, nisu nezadovoljni i jednostavno je zabavno - ispričala je 48-godišnja Lisa.

Međutim, sada, blizu šeste decenije života, ona više nije zainteresovana toliko za igrače u seksualnom smisli, već više sada mladim košarkašima služi kao savetnik i upozorava ih kakvih žena bi trebalo da se čuvaju kada postanu NBA zvezde, jer dobro znamo da mnoge vrebaju mlade talente kako bi to iskoristile za ličnu i materijalnu korist.

- Neki me nazovu i pitaju me šta mogu da im kažem o devojci koja želi da im se približi. Moj odgovor je iskren, kažem im sve što mislim da je važno. Kažem im i da sakriju novčanike, satove i sve vredne stvari pre nego što devojku pozovu kući. Kažem im da joj oduzmu telefon čim dođe u kuću i sklone ga na bezbedno mesto. Na kraju im kažem da budu brutalno iskreni, da obave ozbiljan razgovor sa devojkom i otvoreno joj kažu kakav odnos žele - rekla je Lisa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.