FUDBALER I NOVINARKA SNIMILI KUĆNI VIDEO: Objavili snimak s**sa da bi sakupili fanove na Instagramu i Fejsu!
Ema Vardi i Aron Adams simuliraju seks, Foto: Printscreen/Twitter

Nisu baš mislili o svemu

FUDBALER I NOVINARKA SNIMILI KUĆNI VIDEO: Objavili snimak s**sa da bi sakupili fanove na Instagramu i Fejsu!

Ubrzo su gorko zažalili zbog toga

Objavljeno:

Nekim ljudima u želji za popularnošću, a posebno za pratiocima na društvenim mrežama padaju svakakve ideje na pamet, a mnogi te "sulude" ideje sprovode u dela što na kraju ne ispadne dobro po njih.

Tu lekciju je sada na svojoj koži osetila novinarka irskog "Bi-Bi-Si-ja" Ema Vardi, koja je inače u vezi sa fudbalerom Aronom Adamsom, koji igra za lokalne Belfast Roverse.

U želji da u vreme pandemije i kućnog karantina, koji je na snazi, da pridobije što veći broj "followera" na Instagramu, odlučila je da snimi "kućni video" i objavi ga.

U stvari, to nije bio klasični "kućni uradak", već su ona i njen dečko fudbaler glumili seks i to sve snimali, a potom objavili uz pratnju čuvenog hita grupe Kvin "I want to break free", pa je sve ispalo kao neka vrsta parodije na celu situaciju u kojoj se nalazi većina planete zbog pandemije.

Međutim, taj njen potez se nikako nije svideo njenim šefovima sa britanskog Javnog servisa, pa je zato "dobila po ušima".

Ideju za ovu akciju joj je dao upravo njen dečko koji je to smislio zajedno sa svojim prijateljima.

- Evo ga, četiri nedelje u zatvorenom, bez fudbala i eto šta se dogodi - napisao je Adams na svom "Tviteru" uz priloženi snimak.

Očekivano odmah je usledila reakcija BBC-ja, pa je i Ema brže bolje obrisala snimak koji je objavila na svojim profilima na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.