JAVNO PONIZILA RONALDA: Vrela Viki je oduvala Kristijana na keca, a sad je smuvala neprijatelja bivšeg dečka!
Viktorija Odincova je slaba na vozače Formule 1, Foto: Printscreen/Instagram/viki_odintcova

mnogi su pali na nju

JAVNO PONIZILA RONALDA: Vrela Viki je oduvala Kristijana na keca, a sad je smuvala neprijatelja bivšeg dečka!

Za atraktivnu Ruskinju važi da voli samo takmičare iz određenog sporta

Objavljeno:

Neke žene prosto vole određeni tip muškaraca, kao što i muškarci imaju određeni tip žena, pa tako postoje i žene koje vole momke koji se takmiče u određenom sportu.

Jedna od njih je atraktivna ruska manekenka i model Viktorija Odincova, ali za razliku od brojnih manekenki koje najčešće vole fudbalere ili košarkaše, lepa Viki je slaba na vozače Formule 1.

Svojevremeno je bila u vezi sa bivšim šampionom "najluđeg cirkusa na svetu" Fernandom Alonsom, ali nedavno je uplovila u vezu sa aktuelnim prvakom Luisom Hamiltonom.

Luis Hamilton
Luis Hamiltonfoto: EPA/Clemens Bilan

Njihovoj ljubavnoj prili posebnu čar daje to što recimo Španac i Britanac nikada nisu bili u dobrim odnosima, još dok su obojica vozili za Mekleren, pa sve ovo dodaje na "pikantnosti".

Uz to, Viktorija je godinama unazad negirala da bi mogla da stupi u ljubavne odnose sa Hamiltonom, te je krajem prošle godine govorila da su njih dvoje prijatelji i da ga je smestila u "frend zonu".

- Najpoznatija osoba u mom imeniku je Luis Hamilton. Poslednji put kada smo se čuli bilo je 15 novembra, kada mi je čestitao rođendan. Mi smo prijatelji, samo pišemo jedno drugom, nekada se i čujemo. On je u "frend zoni". Povremeno idem na njegove trke. Poslednji put je to bilo u Sočiju. Prijatelji smo tri godine. Kada ga sretnem, mogu jedva da pričam engleski, mogu samo da ga razumem šta priča - rekla je ona.

Da je prava zavodnica potvrđuje i to što svojevremeno ni Kristijano Ronaldo nije odoleo njenoj lepoti i izgledu, pa ju je "startovao" preko društvenih mreža, ali ga je ona odmah ohladila (žena ne voli fudbalere jednostavno).

- Jeste. I ne samo lajkovao. Poslao mi je poruku - "Ćao, kako si". Odmah sam izbrisala poruku i nisam htela da odgovaram. Ne odgovaram svakome, ja sam fina devojka. Nisam htela da mu pružim nikakvu šansu, Dajte, molim vas, pa znam dosta devojaka kojima Ronaldo šalje poruke. I šta bi trebalo? Da pristanem? Nema šanse, dečko, kod mene nemaš šanse - poručila je devojka rođena u Sankt Petersburgu koja se od 18. godine bavi modelingom.

Inače, o Viki ste mogli nedavno da čitate kod nas o njenom seksi plesu i razgrtanju bade mantila ispod koga nije imala ništa na sebi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.