JEDAN OD NAJBOLJIH FUDBALERA SE POJAVLJUJE U LA CASA DE PAPEL: Niko ga nije video do sad, ali za to postoji razlog!
Nejmar u seriji "La casa de papel", Foto: Printscreen/Instagram/neymarjr

U trećoj sezoni

JEDAN OD NAJBOLJIH FUDBALERA SE POJAVLJUJE U LA CASA DE PAPEL: Niko ga nije video do sad, ali za to postoji razlog!

Njegove scene su bile isečene, ali su sada ponovo vraćene

Objavljeno:

Trenutno najpopularnija serija na planeti "La casa de papel" imala je i specijalnu gostujuću zvezdu tokom svoje treće sezone, a da to niko nije primetio i u pitanju je najskuplje plaćeni fudbaler svih vremena.

Tek sada je otkriveno da je Nejmar gostovao u ovoj španskoj seriji, nakon što je to on objavio na svom Instagram profilu.

- Uspeo sam da ostvarim san i postanem deo svoje omiljene serije. Sad mogu podelim Hoaoa sa svima vama - poručio je na Instagramu Nejmar.

Fudbaler PSŽ-a se pojavljuje u 7. i 8. epizodi treće sezone kada kao isposnik u samostanu razgovara sa jednim od likova iz serije, Berlinom i tom prilikom govori kako u stvari ne voli fudbal, čak ni iz zabave.

Međutim, interesantno je da se mnogi pitaju kako nisu uopšte videli tu scenu, s obzirom da se sada već uveliko emituje četvrta sezona serije, a Nejmar se pojavljuje u trećoj.

Razlog za to jeste što su te scene bile isečene pošto je u vreme kada se emitovala treća sezona Nejmar bio pod optužbom za silovanje, pa su autori želeli da izbegnu negativan publicitet.

Međutim, kako su u međuvremenu optužbe protiv njega odbačene, epizode sa tim scenama su sada postavljene na platformu "Netflix", tako da ako sada ponovo pogledate videćete te scene.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.