UNAJ EMERI JE U STVARI VELIKA ŠVALERČINA: Istovremeno bio u vezi sa 2 dame, jedna nije znala da je samo za zabavu!
Unai Emeri je očigledno veliki zavodnik, Foto: AP

pikenterije isplivavaju

UNAJ EMERI JE U STVARI VELIKA ŠVALERČINA: Istovremeno bio u vezi sa 2 dame, jedna nije znala da je samo za zabavu!

Španski trener očigledno posle razvoda se "pustio u promet", ali slab je na poslovne žene

Objavljeno:

Fudbaleri su uvek važili za velike zavodnike na koje su padale svetske lepotice, ali zavođenje devojaka, ili, žena nije bilo strano ni pojedinim trenerima. Ali recimo za Unaija Emerija se to nije baš očekivalo.

Bivši trener Arsenala i PSŽ-a je do sada delovao kao čovek koji vodi računa o privatnom životu i nije imao skandala, međutim, engleski tabloidi sada su iskopali brojne pikanterije iz njegovog očigledno burnog ljubavnog života.

Nakon što se pre nekoliko dana oglasila Saša Rajt koja tvrdi da je gotovo dve godine bila s njim u vezi dok je sedeo na klupi "tobdžija", te ispričala kako ju je omalovažavao i vređao i optužio da je "bela veštica" zbog koje je dobio otkaz, sada su isplivale još neke "zanimljivosti" iz njegovog života.

Saša Rajt sa kojom je Emeri bio u paralelnoj vezi
Saša Rajt sa kojom je Emeri bio u paralelnoj vezifoto: EPA/ANDY RAIN/Printscreen/Instagram/sachawright6

Tako "San" prenosi da je španski stručnjak imao paralelnu vezu i sa vlasnicom jednog noćnog kluba na Majorki, izvesnom Lusilom Vila Segui.

U stvari, ispostavilo se, engleska biznismenka je bila njegova samo usputna avantura i razonoda dok je boravio u Engleskoj, jer je on sa Lusilom u vezi već 10 godina, od kada se rastao sa svojom prvom ženom.

Otkriveno je da je Lusilu vodio svuda po svetu, gde god je radio, pa čak je i dve godine živela sa njim u Parizu.

Tako sada priča Saše Rajt da Emeri nikada javnosti nije želeo da je predstavi kao svoju devojku i da bi se jako uznemirio kad god bi neko pokušao da ih slika zajedno. Očigledno nije želeo da Lusila sazna za to.

Da je bio u paralelnim vezama potvrđuju i fotografije na Instagram profilu Lusile iz februara prošle godine sa proslave Dana zaljubljenih, a tada je istovremeno bio i sa Sašom.

S njom je bio raskinuo u septembru prošle godine, ali se ona potom u decembru ponovo pomirila s njim da bi prošlog meseca konačno ponovo raskinuli jer više nije mogla da trpi njegove uvrede i optužbe.

Izvori "Sana" tvrde da je Emeri i dalje u vezi sa vlasnicom noćnog kluba.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.