CURE PIKANTERIJE O 30 GODINA MLAĐEM DEČKU NEJMAROVE MAME: Bio u vezama s muškarcima! On u stvari želi fudbalera?!
Nejmarova mama Nadin u zagrljaju 30 godina mlađeg dečka Tijaga, Foto: Printscreen/Youtube/nadine.goncalves

Tako mlad, a tako buran život

CURE PIKANTERIJE O 30 GODINA MLAĐEM DEČKU NEJMAROVE MAME: Bio u vezama s muškarcima! On u stvari želi fudbalera?!

Neki od poznatih brazilskih džet-setera su potvrdili da su imali nešto sa mlađanim Tijagom

Objavljeno:

Svetski mediji već danima bruje o novom mladom dečku Nejmarove mame koji je od nje mlađi čak 30 godina, a svakodnevno iz Brazila stižu neke pikanterije iz njegovog privatnog života.

Pre nekoliko dana je svet upoznao Tijaga Ramosa, 22-godišnjeg gejmera, koji je ušao u emotivnu vezu sa 52-godišnjom Nadin Gonsalveš, majkom fudbalera PSŽ-a.

Osim ove razlike u godinama, Ramos je čak 6 godina i mlađi od svog pastorka, odnosno, od Nejmara.

Međutim, iako je tako mlad možemo reći da je do sada vodio prilično buran život, a poslednje informacije iz Brazila kažu da je biseksualac, odnosno da ima sklonosti i ka muškarcima i ka devojkama.

Tako se navodi da je bio intiman i u emotivnim vezama sa brojnim poznatim brazilskim muškarcima, a između ostalog u ljubavi je bio i sa Nejmarovim ličnim kuvarom Maurom (dečko je očigledno opsednut Nejmarom).

Osim njega postoje tvrdnje da je bio u vezi i sa brazilskim glumcem i komičarem Karlinjosom Majom, milionerom Eduardom Pereirom, kao i PR konsultantom iz Sao Paula Irinaldom Oliverom.

- Bio sam sa Tijagom od 2017. do kraja 2018. godine. Bio sam šokiran kad sam video vest o njegovoj novoj vezi, telefon ne prestaje da mi zvoni. Počeo sam da dobijam fotografije njega i Nejmarove mame. Zapanjen sam. Znam da je uvek gledao i žene sa strane, ali nikada ga nisam video ni sa jednom - ispričao je Oliver za brazilski list "O Dia".

Jedna od najpoznatijih novinarki brazila koja prati tamošnju šoubiz i džet-set scenu navodi da je Ramos uživao kao princ dok je bio u vezi sa milionerom.

Kaže da je imao vilu i skupocena kola, a da je čak obećao biznismenu da će se venčati. Ona je objavila seriju fotografija njih dvojice, iz lifta, helikoptera, kao i listing tlefonskih razgovora u kojima je dečko Nejmarove mame u imeniku biznismena zaveden kao "Tijago večita ljubav".

Ali ako mislite da smo stigli do kraja, varate se, jer mora se priznati da je Tijago Ramos očigledno od tinejdžerskog doba bio opsednut Nejmarom i želeo da se nađe u njegovoj blizini.

Tako je pronađena poruka koju je još davno ranije poslao fudbaleru u kojoj je napisao da želi da bude njegov brat i da igraju u istom timu.

- Nejmar, fantastičan si, ne znam kako da objasnim emocije koje osećam, ja sam tvoj obožavalac. Kada vidim kako igraš i ja sam motivisan, nadam se da ću jednog dana imati priliku da ovu poruku pročitam sa tobom, da budem tvoj brat i igram sa tobom. Znam da ćemo se jednog dana upoznati jer sam ja sanjar, ali nikada neću odustati od cilja. Ostani uz Boga, mnogo uspeha i radosti ti želim - glasila je Tijagova poruka, koju je nedavno objavio uz fotografiju sa Nejmarom, nakon što je dobio priliku da ga upozna.

E sada usled svega ovoga što je isplivalo u javnost mnogi tvrde da je u stvari Tijagov cilj Nejmar, odnosno da osvoji njegovo srce, a da je veza sa majkom Nadin u stvari samo njegovo sredstvo kako da dođe do tog cilja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.