ODZVANJA CELA ZGRADA KAD SE... Žena srpskog fudbalera ima problem s komšijama zbog preglasnog s**sa!
Jovana Đorđević, Foto: Printscreen/Instagram/callmelolita

svi nju okrivljuju

ODZVANJA CELA ZGRADA KAD SE... Žena srpskog fudbalera ima problem s komšijama zbog preglasnog s**sa!

Kako kaže, ne samo da to njoj pravi problem, već svi u zgradi misle da je ona ta koja "vrišti"

Objavljeno:

Jedna od najlepših žena fudbalera, Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića, ispričala je interesantan problem koji ona i njena porodica imaju tokom kućne izolacije u Italiji.

Atraktivna manekenka koja se često zbog svog izgleda i lepote nalazi na naslovnicama italijanskih medija ispričala je za neobičan problem koji njena porodica ima sa komšilukom u Veroni.

Kako je navela na svom Instagramu, u njenoj zgradi, u stanu do njenog, komšije imaju prilično bučne seksualne odnose, tako da ih cela zgrada čuje.

- Stan do nas, komšija koji dolazi sa vremena na vreme sa svojom kres varijantom koja je toliko glasna da cela zgrada odzvanja tokom njihovog seksa. Inače, stanari u zgradi su uglavnom stariji ljudi i imam neki utisak da misle da smo to mi, pošto su počeli veoma čudno da me gledaju u poslednje vreme.

- Tačnije, jedna baba mi je pre neki dan očitala bukvicu, jer sam sišla po paket od kurira i zaboravila da ponesem ključ, pa sam morala da zvonim svima da mi bilo ko otvori (suprug je bio u nabavci), a ranije je uvek bila veoma ljubazna - požalila se Jovana svojim pratiocima.

Pitala je za savet kako da postupi, ali je ipak sama došla do rešenja.

Ispod pogledajte neke od njenih provokativnih fotografija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.