KRLJAO JE NAJBOLJE SVETSKE NAPADAČE, ALI JE NJU UPROPASTIO: S*ks sa njim mi je uništio kolena!
Martina Kolombari se hvalila kakav je njen muž, Bili Kostakurta, u krevetu, Foto: Printscreen/Instagram/martycolombari

Zver u krevetu

KRLJAO JE NAJBOLJE SVETSKE NAPADAČE, ALI JE NJU UPROPASTIO: S*ks sa njim mi je uništio kolena!

Istovremeno je otkrila koje su im poze omiljene i koje vrste seksa upražnjavaju

Objavljeno:

Supruga legendarnog štopera Milana Alesandra Kostakurte požalila se kako su je vratolomije u krevetu sa slavnim fudbalerom koštale zdravih kolena.

Bili, kako je nadimak nekadašnjem defanzivcu "rosonera", je poznat celog života kao veliki zavodnik i odličan ljkubavnik, ali je na kraju pao na čari Martine Kolombari, bivše Mis Italije, sa kojom je u braku od 2004. godine.

A da je prava zver u krevetu potvrdila je upravo 44-godišnja bivša manekenka, iako je više delovalo kao da se žali da više ne može da isprati njegov tempo.

- Seks sa Kostakurtom mi je uništio kolena. Gotova sam sa pokazivanjem istih - omaklo se atraktivnoj 44-godišnjakinji koja je slučajno ili ne na ovaj način otkrila i koje su im omiljene poze u seksu, kao i koje vrste seksa praktikuju.

Nije ovo prvi put Martini da hvali seksualne veštine svog supruga, koga je 2016. godine uporedila sa najpoznatijim italijanskim porno glumcem Rokom Sifredijem i rekla da je Kostakurta bolji čak i od njega.

Tada je isto tvrdila i bivša devojka Điđija Bufona, Alena Seredova, hvaleći seksualno umeće legendarnog golmana Italije.

Ubrzo je stigao odgovor i od samog Sifredija.

- Ne sećam se da sam ikada vodio ljubav sa nekom od tih žena koje svoje muževe sada porede sa mnom. Mislio sam da prvo moraš da spavaš sa nekim da bi ga poredio. Možda oni jesu bolji od mene, ali želim da ih vidim pred kamerama. Tamo niko nije bolji od mene - poručio je Sifredi ovim damama.

Inače, da ne zaboravimo da pomenemo da je Martina Kolombari bila i u epicentru skandala pre nekoliko godina kada su njene gole slike objavljene na internetu, što možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.