NOVI RAT MAKSIJA LOPEZA I VANDE IKARDI: Imaš li ti nešto u glavi?! Odvela si našu decu u epicentar koronavirusa!
Vanda Ikardi je izazvala gnev bivšeg muža, Foto: Instagram

Pobesneo je

NOVI RAT MAKSIJA LOPEZA I VANDE IKARDI: Imaš li ti nešto u glavi?! Odvela si našu decu u epicentar koronavirusa!

Nekadašnji supružnici su ponovo zaratili zbog neshvatljivog poteza argentinske starlete

Objavljeno:

Fudbalski rijaliti nekadašnjeg bračnog para Maksi Lopez i Vanda Nara se nastavlja i van sezone, tokom pandemije koronavirusa, a novi rat je ponovo izbio.

Argentinski fudbaler je pobesneo na svoju bivšu suprugu, koja ga je prevarila sa njegovim nekadašnjim najboljim prijateljem Maurom Ikardijem, zato što je pokupila njihovu zajedničku decu iz Pariza i dovela ih u Italiju, gde je trenutno najveće žarište koronavirusa.

Vanda Ikardi je sa decom otišla na jezero Komo, koje se nalazi u pokrajini Lombardija koja je upravo najviše pogođena virusom Covid-19 i svakodnevno je na stotine zaraženih i preminulih od koronavirusa.

- Odvela si decu iz Pariza u epicentar infekcije. Želeo bih da znam po kom kriterijumu si napustila karantin u vreme globalne pandemije, kad lekari traže od ljudi da se ne kreću. Izložila si našu decu putovanju iz jedne u drugu državu, preselila ih u žarite virusa, ne vodeći računa o posledicama tog čina - zaurlao je Maksi preko Tvitera kada je video njene fotografije sa nove destinacije.

- Šta je u tvojoj glavi u ovim trenucima kad je najsvetija moguća stvar na svetu zdravlje naše dece? Ogorčen sam što toga nisi svesna. Ako ne želiš da brineš o sebi, bar povedi računa o njima, jer su ipak majka petoro dece, samo što to izgleda ne primećuješ - poručio je Maksi svojoj bivšoj supruzi.

Za one neupućene, dok je igrao za Sampdoriju, Maksi je bio u braku sa Vandom, koja mu je rodila tri sina (Valentina, Konstantina i Benedikta), ali je problem nastao pred kraj 2013. kad je otkrio da ga je varala sa tadašnjim saigračem iz đenovljanskog tima, Maurom Ikardijem. Usledio je razvod, da bi drugi Argentinac u međuvremenu oženio Vandu, ona na svet donela dve kćerke (Frančesku i Izabelu), a ujedno i postala agent sadašnjeg napadača Pari Sen Žermena.

U međuvremenu je Ikardi preuzeo decu Maksiju Lopezu koji gotovo da za njih više ne postoji kao otac, odnosno, isključen je totalno iz njihovog života.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.