PREVIŠE SE*SI I OPASNE: Zbog nastupa Šakire i Džej Lo na poluvremenu traži odštetu od 867 milijardi dolara?!
Ima onih koji izgleda nisu uživali u ovom nastupu, Foto: AP

Nekima se izgleda nije svidelo

PREVIŠE SE*SI I OPASNE: Zbog nastupa Šakire i Džej Lo na poluvremenu traži odštetu od 867 milijardi dolara?!

Ovaj hrišćanski aktivista je bio zgrožen provokativnim nastupom i smatra da je poguban za omladinu

Objavljeno:

Izgleda da se ipak nije svima svideo atraktivni i provokativni nastup Dženifer Lopez i Šakire u poluvremenu ovogodišnjeg Superboula o kome je pričala planete, u stvari, bolje reći neki su ga smatrali toliko degutantnim da su podneli tužbu.

U pitanju je Dejv Doberman, bivši trener više srednjoškolskih timova, koji je podneo tužbu protiv NFL-a i njihovih partnera zbog "neprimerenog sadržaja" u poluvremenu borbe za šampionski prsten između Kanzas Sitija i San Franciska i na ime odštete traži ni manje, ni više, nego 867 milijardi dolara?!

1 / 76 Foto: EPA/Larry W Smith

- Ja sam želeo da gledam fudbal, a ne neukusan ples. One su donele greh u moj dom. Superbol je sportska manifestacija koju gleda i mlađa populacija - poručio je Dobenmajer za medije.

On je inače poznat kao hrišćanski aktivista u Ohaju, gde živi i gde je podneo tužbu i smatra da je ovakav nastup dve pevačice doveo u opasnost omladinu u SAD i širom sveta.

Prema njegovim rečima nastup je izgledao više kao nastup "dve striptizete" kojim se šalje pogrešna poruka mladima, posebno maloletnim osobama i da ih vodi na pogrešan put greha.

Povodom priče o tužbi oglasila se i sama Džej Lo, koja smatra da je to čista glupost i da nastup nije bio nimalo neprimeren.

- Mislim da je to (tuužba), iskreno govoreći, smešna. Pa, nas dve smo uspešne javne ličnosti, pritom smo i majke koje imaju decu i svesne smo onoga što radimo. Šou koji smo priredile bio je, po našem dubokom uverenju, istinsko slavljenje žena i naše Latino kulture i mislim da je bio umerenog karaktera. Mali broj ljudi koji želi da o tome priča negativno... ne, ne želim da se na to osvrćem. Poruka koju smo slale je bila da se zauzmete za sebe, za to što ste žena, to je ono što bismo volele da prenesemo mladim devojkama, da budu ponosne zbog onoga što jesu. I, baš zbog toga, ponosna sam na naš nastup na Superboulu - rekla je Lopez.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.