IMA 37 GODINA I JOŠ JE DEVICA: Lepa sportistkinja čuvala svoju nevinost, a sada ima problem zbog toga!
Lolo Džuns se čuvala za brak, ali je i sada sa 37 godina i dalje nevina i bez dečka, Foto: AP/Printscreen/Instagram/lolojones

Nedostaju joj odnosi

IMA 37 GODINA I JOŠ JE DEVICA: Lepa sportistkinja čuvala svoju nevinost, a sada ima problem zbog toga!

Kaže da je javno priznanje da ne želi da ima odnose pre braka donelo novi vid problema

Objavljeno: 15:48h

Teško je danas bilo gde u svetu naići nekog ko drži do nekih vrednosti koje su bile na ceni pre sto i nešto godina, posebno kada je reč o seksualnim odnosima i slobodama, ali s vremena na vreme pojavi se neko takav.

A takva je američka sportiskinja Lolo Džouns, jedna od onih koje su učestvovale i na Letnjim i na Zimskim olimpijskim igrama.

Atraktivna plavokosa sportistkinja je poznata po tome što je veoma rano odlučila da se ne upušta u seksualne odnose pre nego što stupi u bračnu zajednicu i to je otkrila 2012. godine.

Međutim, njeno priznanje joj je u stvari donelo drugi vid problema, odnosno da joj muškarci ne prilaze zato što je devica i ima poteškoća da pronađe dečka, a kamoli srodnu dušu, iako joj je već 37 godina.

- Pre sam barem imala šanse da nađem nekoga. Pitala sam se: Kada je pravo vreme da mu kažem? Hoću li pričekati da me malo bolje upozna? Ili da mu odmah kažem kako stoje stvari - ispričala je Džounosva ovih dana za američke medije.

Ona je oduvek bila veoma religiozna, redovno se moli pre svakog nastupa, o svojoj veri piše i na društvenim mrežama i još odavno je bila odlučila da će svoju čednost čuvati za nekog posebnog s kim će stupiti u brak.

Ali zbog svega toga nema uopšte udvarača. Momci se plaše cele te situacije toliko da čak ne žele ni da izađu na sastanak sa njom.

Džouns je sada rešila da na neki način koriguje svoj stav, i ako se može izvući između redova, ona bi želela da upražnjava seks, jer kako kaže, on pomaže sportistima da oslobode hormone, a njena je velika želja da nastupi na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju u disciplini 100m s preponama.

- Seks pomaže sportistima jer je dobar za hormone. Stoga sam ja u nepovoljnom položaju - izjavila je Džounsova.

Ona se na Letnjim olimpijskim igrača takmičila u atletici, a na Zimskim olimpijskim igrama je bila takmičarka u bobu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.