MALI OD SKANDALA: Nestašni ruski fudbaler (29) zaprosio maloletnicu! Ona je unuka Borisa Jeljcina!
Fjodor Smolov, Foto: EPA/Srđan Suki

čeka da napuni 18 godina

MALI OD SKANDALA: Nestašni ruski fudbaler (29) zaprosio maloletnicu! Ona je unuka Borisa Jeljcina!

Momak poznat po svom ponašanju van terena sada je ponovo uspeo da šokira javnost

Objavljeno:

Problematični ruski fudbaler Fjodor Smolov ponovo puni stupce tabloida u domovini i ponovo iz razloga koji nemaju veze sa fudbalom.

Jedan od nestašnih momaka ruskog fudbala je trenutno u vezi sa 17-godišnjom Marijom Jurmaševom, dakle maloletnicom, koja je uz sve to i unuka Borisa Jeljcina, bivšeg predsednika Rusije.

Ono o čemu ruski mediji sada pišu jeste da je igrač Lokomotive sada zaprosio tinejdžerku koja još nije napunila ni 18 godina.

Venčanje će biti sledeće godine, kada postane punoletna, a par se odlučio da ceremonija bude na ostrvu Sent Barts, koje je poznato kao najatraktivnija destinacija za svetske džet-setere.

Smolov je poznat po svojim egzibicijama i ekscesima, ali je i poznat kao veliki ljubitelj noćnog života i atraktivnih devojaka, a u žiži interesovanja je bio kada je svojevremeno bio u vezi sa Viktorijom Lopirevom, mis Mundijala u Rusiji.

Interesantno je da niko i dalje ne zna da li su Fjodor i Viktorija, to jest, njih dvoje ne mogu da se dogovore da li je su ili nisu bili u braku?!

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.